vsimol som si, ze nieste moc velky fanusikovia striebornej pasty od TITANu. ja sa mozem len pridat .
kupil som obycajnu bielu pastu a pohoda.
dokonca som zistil ze po plnej zatazi aj rychlejsie klesa teplota ako pri striebornej.
obvikle som maval bez zataze 54-56°C a teraz to je 50-52°C.
peco2 napísal:vsimol som si, ze nieste moc velky fanusikovia striebornej pasty od TITANu. ja sa mozem len pridat .
dokonca som zistil ze po plnej zatazi aj rychlejsie klesa teplota ako pri striebornej.
bez zataze 54-56°C???Si dobri.Ale vseobecne su strieborne pasty lepsie, ale nie ta titan omacka.
peco2 napísal:vsimol som si, ze nieste moc velky fanusikovia striebornej pasty od TITANu. ja sa mozem len pridat .
bez zataze 54-56°C???Si dobri.Ale vseobecne su strieborne pasty lepsie, ale nie ta titan omacka.
Pjongy, ta titan pasta je dobra plni svoj ucel, ale jedine blbe na nej je ze sa zle zotiera a zda sa mi ze aj rychlo vysycha...Nemam skusenosti s inymi striebornymi pastami, ale ak niekdo ma tak nech napise ci sa da dat lahko dole
pipko napísal:lahko dole ved davat to dole je katastrofa
radsej si kupim nieco slabsie(bielu pastu) alebo si priplatim a kupim nejaku kvalitu(striebornu pastu), ale nemam chut davat ten titan dole z mojho milovaneho procesora 8)
no tych 54-56°C sa mohlo prave prejavit aj tym, ze ta pasta od TITANu po case vysicha. inak je to fakt brutal davat potom dole.
kamosovi skladali v jednej firme komp a dali mu tam tu striebornu pastu a ked som mu potom isiel pozriet, ze co mu to tak blbo chladi zistil som, ze jej tam ma asi tolko, ze by som stym natrel este aspon 2 procaky a to nehovorim o tom ako bol cely proc od tej pasty 8O , ale ako tak sa mi ho podarilo vycitstit.
Nemajte strach z toho acetonu ved ked uz nic ine tak vam paradne odmasti povrch jadra, a to jen dobre. Ven mastne flaky a podobne veci su vynikajucimi tepelnymi izolantmi!
miseno napísal:Nemajte strach z toho acetonu ved ked uz nic ine tak vam paradne odmasti povrch jadra, a to jen dobre. Ven mastne flaky a podobne veci su vynikajucimi tepelnymi izolantmi!
Ale na cistenie CPU su speci cistice od past a tak, ale ako som pocul tak ta titan pasta stoji za prd.A co chladice od titanu???Je jeden teras od titanu za 400sk s termocidlom.Je lepsie termocidlo, alebo manualne nastavovanie
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
rucne nastavenie je lepsie (termocidlo ti moze menit otacky -> hluk hore dole a to moze byt dost neprijemne).. ale titany podla mna mozno uchladia ale su hlucne ako ... (no proste moc 8) )
Ja som sa na davanie pasty dole z procesora pytal v jednom obchode, a ani mi na moje poznamku, ze ci mozem skusit technicky benzin iba zagulali ocami a povedali, ze to jedine midlovou vodou....
Hm...tak neviem teraz. 8O