Next-Gen PhysX
Next-Gen PhysX
Link
preco sa ale rozhodli pre 7600GT design :hmm:
PCI-Express 8x, podpora "PhysX-SLI"
porovnanie s predchadzajucim cipom:
Ageia can use more than one card
Doubly, triple, quad your physics?
s pozdravom, crux.
no tak chladic vyzera ako referencny z nVidia 7600GT... len akosi nieje PCB z cela osadene, a neviem preco nezmazali tu pastu z "PPU" (snad nevadi ak by sme sa dozvedeli co je na nom napisane )...
a naco vydavat physX2 ak este ani 1tka neni uplne podporovana?
a naco vydavat physX2 ak este ani 1tka neni uplne podporovana?
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Konecne nejaky thread kde sa mozem vyjadrit o PhysX
Moj nazor je taky, ze PhisX (terajsi) je "pre obycajnych ludi" absolutna zbytocnost (zatial ... alebo navzdy ?).Dnesne PC ako take je uz slusny zrut energie a PhysX na tom jedine prida. Naviac je to nie prave najlacnejsi kus HW, pricom naklady na vyrobu musia byt smiesne nizke (Pouzite pamate, samotne jadro, jednodchsie PCB - 128bit). Nehovoriac takmer od nulovej podpore hernych vyvojarov (ano v priprve je dost hier hry, ale tie vyjdu bohvie kedy).
Snad nas PhysX 2 prekvapi a ukaze svoju silu v hrach , Ageiu neztracujem
Moj nazor je taky, ze PhisX (terajsi) je "pre obycajnych ludi" absolutna zbytocnost (zatial ... alebo navzdy ?).Dnesne PC ako take je uz slusny zrut energie a PhysX na tom jedine prida. Naviac je to nie prave najlacnejsi kus HW, pricom naklady na vyrobu musia byt smiesne nizke (Pouzite pamate, samotne jadro, jednodchsie PCB - 128bit). Nehovoriac takmer od nulovej podpore hernych vyvojarov (ano v priprve je dost hier hry, ale tie vyjdu bohvie kedy).
Snad nas PhysX 2 prekvapi a ukaze svoju silu v hrach , Ageiu neztracujem
No je to len chladic, co je podobny 7600GT, naviac cely obrazok moze byt FAKE, samotna Ageia ten obrazok odmietla komentovatcrux2005 napísal: preco sa ale rozhodli pre 7600GT design :hmm:
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
miqra napísal:no tak chladic vyzera ako referencny z nVidia 7600GT...
ano, nakolko stavaju aj nV AiBs physX karty
sa mi nezdamiqra napísal:len akosi nieje PCB z cela osadene
logicky krok, pokial chcu mat sancu na trhu ...miqra napísal:a naco vydavat physX2 ak este ani 1tka neni uplne podporovana?
CPUs a GPUs sa stale vyvijaju a su cim Dalej tym vykonnejsie, Agea nemoze zaspat vykonom
pomerne male, avsak treba zaplatit know-how, vyskum atD - okrem toho nema Agea ziadnu konkurenciufobos napísal:pricom naklady na vyrobu musia byt smiesne nizke (Pouzite pamate, samotne jadro, jednodchsie PCB - 128bit)
fobos napísal:Nehovoriac takmer od nulovej podpore hernych vyvojarov (ano v priprve je dost hier hry, ale tie vyjdu bohvie kedy).
http://www.ageia.com/physx/titles.html
a cakal si, ze tie obrazky physX 2 potvrdi ? keby to bol fake, tak velmi dobry fake - okrem toho su to az 3 obrazky - moc velka a zbytocna namahafobos napísal:No je to len chladic, co je podobny 7600GT, naviac cely obrazok moze byt FAKE, samotna Ageia ten obrazok odmietla komentovat
- teda nemyslim si, ze su tie obrazky fake ...
s pozdravom, crux.
To DIE je dost velke, asi sa velmi neunuvali prejst na nizsi vyrobny proces, tipujem to tak na max 90nm (no jednine ze by zX-nasobili pocet tranzistorov)
Tiez ten molex.... PCI-E 8x dodava tusim 75W a este aj pridavne to chce....tak to bude riadne zrat
Mali by vydat nieco pre masy za par supov, co by sa rychlo rozsirilo, tym padom by sa chytili aj vyvojari, a potom takuto ozrutu....ja to vidim velmi blede..
Tiez ten molex.... PCI-E 8x dodava tusim 75W a este aj pridavne to chce....tak to bude riadne zrat
Mali by vydat nieco pre masy za par supov, co by sa rychlo rozsirilo, tym padom by sa chytili aj vyvojari, a potom takuto ozrutu....ja to vidim velmi blede..
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
hmmm mozno to dokaze prepocitat vo fiktivnom Crysis 2 fyziku tak dokonale ze budu existovat veterne turbulencie, kazde steblo travy sa bude hybat ako mu vietor prikaze, budeme moct znicit cokolvek na aj tie najdrobnejsie kusky aaa kopec inych featurov...
a mozno sa aj konecne dockame vody ktora naozaj tecie dynamicky a vo vopred nenaskriptovanej drahe...
EDIT: o chvylku vznikne novy topic: "Fyzicke karty"
a mozno sa aj konecne dockame vody ktora naozaj tecie dynamicky a vo vopred nenaskriptovanej drahe...
EDIT: o chvylku vznikne novy topic: "Fyzicke karty"
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
- misog
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2004, 14:00
suhlasim s migrom podla mna je to celkom dobry napad nakolko to ubere pracu gpu a cela fyzika bude realistickejsia a oto ide nie? aby bola hra co najrealistickejsia ako listy trava vietor vybuchy a mmozno to ovela odlahci pracu gpu na vga a tym padom bude vykonejsia aj ona samotna skromny odhad
DELL LATITUDE E6400
A mozno pride kuzelnik...
Si myslim ze podobne ako ked zacinali 3D akceleratory ala 3dfx Vodoo a podobne, tiez to bol luxus, zbytocnost, ziadna podpora. Ale filozofia, a vizie vydrzali, chytil sa toho kazdy a dnes si bez toho nevieme predstavit comp. Myslim ze par rokov a a taketo zazraky budu bezne... Ked aj nie na principe Agelie ale urcite budu... Tak len nech vyvijaju a nech im to vydrzi.
Si myslim ze podobne ako ked zacinali 3D akceleratory ala 3dfx Vodoo a podobne, tiez to bol luxus, zbytocnost, ziadna podpora. Ale filozofia, a vizie vydrzali, chytil sa toho kazdy a dnes si bez toho nevieme predstavit comp. Myslim ze par rokov a a taketo zazraky budu bezne... Ked aj nie na principe Agelie ale urcite budu... Tak len nech vyvijaju a nech im to vydrzi.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
PhysX je tu zu skoro 2 roky, nekupuje ho takmer nik a ked bolo Voodoo (2) 2 roky na trhu tak si ho kupil kazdy kto na to mal, pretoze v tej dobe dokazali spolu s Unrealom predviest na monitore nieco neskutocne (po grafickej stranke)yourshadow napísal:Si myslim ze podobne ako ked zacinali 3D akceleratory ala 3dfx Vodoo a podobne, tiez to bol luxus, zbytocnost, ziadna podpora
Co dokaze po 2 rokoch take "neskutocne" predviest PhysX ? Odpoved.: NIC
Naposledy upravil/-a fobos v Št 06. Sep, 2007, 09:45, upravené celkom 1 krát.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mozno je problem v tom ze je to fakt na 2 veci...keno10 napísal:hmm mala by sancu lenze to by nemohla byt tak blbo podporovana keby sa trebars vedela dako nasat na ine engine popripade DX instrukcie alebo dako tak proste sa napichnut a pomahat nie robit cesticku s novim spolocnikom
Spoiler: ukázať
ja osobne som za cokolvek co odlahci CPU
na to, aby som si dal take nieco do pc to musi mat primerany pomer cena/uzitok(ale sak domace pc uzivam tusim uz len na hry a inet takze uzitok je skoro nulovy uz teraz:)
mozno by bolo zaujimave skombinovat GPU s Physx do jednej karty
na to, aby som si dal take nieco do pc to musi mat primerany pomer cena/uzitok(ale sak domace pc uzivam tusim uz len na hry a inet takze uzitok je skoro nulovy uz teraz:)
mozno by bolo zaujimave skombinovat GPU s Physx do jednej karty
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže