ak je spojka od oleja, tak je prdnute gufero pod nou....MSI napísal:JJ ja vim,ale nove nemam ani nebudem mat,teraz mam problem zo spojkou,vobec netaha a vilial sa mi na nu olej
Minibike (MotoGang)
Ja som ju oblial olejom nestastie vizcej foto si mozete pozret tu http://www.mujminibike.cz/forum/viewtopic.php?t=195
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Minibike (MotoGang)
Jar, lasky cas.
Dostal som celkom fajn ponuku na SACHS Mad Ass 50
50cm
4 speed
16"kolesa
Co nato vravite?
mne sa paci ze to nema variator, a ze je to bez kapotaze - nemam problem to parkovat v pivnici (musim zdoalt 10 schodov po rampe) a tlacit tasky skuter by ma nebavilo. Jedine co ma mrzi ze to neni 125 verzia
Dostal som celkom fajn ponuku na SACHS Mad Ass 50
50cm
4 speed
16"kolesa
Co nato vravite?
mne sa paci ze to nema variator, a ze je to bez kapotaze - nemam problem to parkovat v pivnici (musim zdoalt 10 schodov po rampe) a tlacit tasky skuter by ma nebavilo. Jedine co ma mrzi ze to neni 125 verzia
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Škoda tých 50cm3, ale ako pozerám je to spravené veľmi solídne. Sachs mam prehadzovačky na Biku už asi 15rokov .
Ja už jazdím na Yamahe TT 350 mal som niekedy Hondu XL 125 ale to bolo už slabé. a je to offtopic teda, som zdaleka
Ja už jazdím na Yamahe TT 350 mal som niekedy Hondu XL 125 ale to bolo už slabé. a je to offtopic teda, som zdaleka
djk@k@du ! oNLy All
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja viem,ze asi budem mat blbu otazku ,ale predsa...
naco je vobec dobry taky minibike? ved clovek sa tam musi krcit jak idiot,naviac to je slabucke.... ?:) sory ale fakt som musel;) mozete niekto postnut foto ked na tom sedite?
naco je vobec dobry taky minibike? ved clovek sa tam musi krcit jak idiot,naviac to je slabucke.... ?:) sory ale fakt som musel;) mozete niekto postnut foto ked na tom sedite?