Najlepsia hudba v hre.
Moja najoblubenejsia hudba:
Turrican II (Amiga)... titulna hudba v menu
Desert Dream - Kefrens (Amiga - demo)
Unreal (PC)... uvodna scena s vodopadom
a vdaka synovi aj
seria Ratchet & Clank (PS2)
Turrican II (Amiga)... titulna hudba v menu
Desert Dream - Kefrens (Amiga - demo)
Unreal (PC)... uvodna scena s vodopadom
a vdaka synovi aj
seria Ratchet & Clank (PS2)
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE | COOLER: Thermaltake Mini Typhoon | MB: Biostar TF560 A2+ | RAM: A-Data 2x1GB 800 | HDD: 500GB Seagate SATA, 250GB Maxtor PATA | DVD±RW: NEC ND-3520A PATA| DVD±RW: LG H62N SATA | VGA: eVGA 8800GTS 320MB | LCD: EIZO FlexScan M1700 | MOUSE: Logitech MX510 | PAD: Bottom side of 20 years old pad | SOUND: Sound Blaster Audigy 2 | SPK: Creative Megaworks THX 250D | HS: Creative Headset HS-600 | HP: Creative Headphones HQ-1300 | PSU: KME PZ-500 (Cheap) | CASE: NoName (minimod "SHROT") | FANS: 2x120, 2x80, 2x50
Jednoznacne Hitman BM a Contracts
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN Sundara & HE-400 | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Ludia u mna vyhravaju tieto kuskyy..
-Prince of Persia: Warrior within, The two Thrones
-NeeD For Speed: Underground 2, MW
-MoH:AA, CoD
-Devil My Cry (secko)
-The Chronicles of Riddick
-pesnicka pri menu z cs
-World of warcraft
ALE NAJME SUPER MARIO )))
sice je velmi vela dobrych soundtrackov z hier, to som len thak co som si spomenul..napr GTA:SA sa mi pacili tie radia vypeckowane...len mi chyba v hrach nieco poriadne ako hardtechno, hardstyle.. chapete taky schranz vyguuuuuulany :-* da pumpt
-Prince of Persia: Warrior within, The two Thrones
-NeeD For Speed: Underground 2, MW
-MoH:AA, CoD
-Devil My Cry (secko)
-The Chronicles of Riddick
-pesnicka pri menu z cs
-World of warcraft
ALE NAJME SUPER MARIO )))
sice je velmi vela dobrych soundtrackov z hier, to som len thak co som si spomenul..napr GTA:SA sa mi pacili tie radia vypeckowane...len mi chyba v hrach nieco poriadne ako hardtechno, hardstyle.. chapete taky schranz vyguuuuuulany :-* da pumpt
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Najlepsiu hudbu co som pocul tak bola v hre ktoru tu asi len malo ludi bude poznat a to Neverhood. Hlavne skladba co isla v uplnom zavere s titulkami...
A taktiez sa mi pacila v NFS tusim to bola trojka, a zavod v desert rock alebo tak nejak...
A taktiez sa mi pacila v NFS tusim to bola trojka, a zavod v desert rock alebo tak nejak...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Toto este funguje??
Unreal(uplne prvy) jednoznacne najlepsie pocuvam doteraz
NFS Underground
Tomb Raider (aj ked tam moc hudba nebola, skorej len nejaky podmaz ale do hry sa to super hodilo, kto to este pamata)
toto mi tak utkvelo
a este HL sa dal a GTA (ale to moc nebol herny soundtrack lebo to boli normalne pesnicky)
edit: a skoro som zabudol-carmageddon (fear factory-to bol asi prvy diel) a nomad soul(david bovie)
Unreal(uplne prvy) jednoznacne najlepsie pocuvam doteraz
NFS Underground
Tomb Raider (aj ked tam moc hudba nebola, skorej len nejaky podmaz ale do hry sa to super hodilo, kto to este pamata)
toto mi tak utkvelo
a este HL sa dal a GTA (ale to moc nebol herny soundtrack lebo to boli normalne pesnicky)
edit: a skoro som zabudol-carmageddon (fear factory-to bol asi prvy diel) a nomad soul(david bovie)
Half-Life 2
Quake 2 (sice ten rock, metal nepocuvam, toto je proste spica, mozno aj tym ze som tu hru hral minimalne 50x, vazne!, ale presiel som ju tusim len 5x )
Unreal 2 (ale len skladbu v jhednom 1:41sec traileri, ta bola super, bol to podobny styl skladby ako v Unreal 1 pri tych vodobadoch zo zaciatku hry )
Quake 2 (sice ten rock, metal nepocuvam, toto je proste spica, mozno aj tym ze som tu hru hral minimalne 50x, vazne!, ale presiel som ju tusim len 5x )
Unreal 2 (ale len skladbu v jhednom 1:41sec traileri, ta bola super, bol to podobny styl skladby ako v Unreal 1 pri tych vodobadoch zo zaciatku hry )
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
jj carmagedon bol poriadny narez. potom serious sam 1/2 to boli tiez poriadne pecky pri bojoch.
nho ludia a warcraft2, tam sa mi pacila hudba, este prave nefalsovane midicko. tak isto sa mi strasne pacia tie warezacke prezentacie kde bezi nejaky text a muzika origovka 8bit. darmo, stare zlate casi, bud hra sla alebo nie.
nho ludia a warcraft2, tam sa mi pacila hudba, este prave nefalsovane midicko. tak isto sa mi strasne pacia tie warezacke prezentacie kde bezi nejaky text a muzika origovka 8bit. darmo, stare zlate casi, bud hra sla alebo nie.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
,,podla mna naj hudbu v hre ma Flatout 2...to je asi jedina hra, v ktorej som nepovypinal music
AMD Athlon 64 X2 4600+ EE 2400@3096 6000+, ARCTIC Freezer 64 PRO l MB: Asus M2N-E l 2x 1GB RAM Kingmax Dual l Sapphire x1950xt 256MB DDR3 620/1800@729/2088 + Accelero S1 + Primecooler Fan controller l Tv karta: Winfast TV 2000 XP l Fortron 400W, Genius HT
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... na moj vkus sa objavilo tu prilis noviniek
... odporucam skutocnym milovnikom si vypocut tieto veci
Quake II
Longest Journey
Warcraft II
Star Craft
Metal Gear Solid
Doom I-II
Neverhood
Halo
NFS Porche Challenge
Final Fantasy
... odporucam skutocnym milovnikom si vypocut tieto veci
Quake II
Longest Journey
Warcraft II
Star Craft
Metal Gear Solid
Doom I-II
Neverhood
Halo
NFS Porche Challenge
Final Fantasy
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||