Posilnovanie
bacha kamo neze s teba bude nejaky ronie coleman
co sa tyka cvicenia na tvojom mieste by som s cinkami este pockal lebo si skracujes slachy a uz duplom sa vyhni posylnovniam lebo si poskracujes slachy na rukach aj na nohach a neze budes len mali ale aj dreveny.. ked chces radsej cvic tak jak ja daj si kazdy den tak po 20 30 klikov "samozrejme to musis dodrzovat!!!,"to iste si daj aj tak po 20-30 brusakov a a ked uz budes mat 15 tak od vtedy ti doporucujem chodit do posylky a uvidis vysledky tak po roku aj daco budes udiveny :o
pretlacis kazdeho frajerika v triede
co sa tyka cvicenia na tvojom mieste by som s cinkami este pockal lebo si skracujes slachy a uz duplom sa vyhni posylnovniam lebo si poskracujes slachy na rukach aj na nohach a neze budes len mali ale aj dreveny.. ked chces radsej cvic tak jak ja daj si kazdy den tak po 20 30 klikov "samozrejme to musis dodrzovat!!!,"to iste si daj aj tak po 20-30 brusakov a a ked uz budes mat 15 tak od vtedy ti doporucujem chodit do posylky a uvidis vysledky tak po roku aj daco budes udiveny :o
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
aj s nami zacal cvicit "novy" sparing...uz davnejsie cvicil od 7. tiedy na Zs kliky, brusaky, hradu, behal...pred osmov triedov zacal lightovo cvicit v posilke s brachom...a par mesiacov dozadu sa pridal k nam...je devieatak a jeho vykony su benc:90kg, mr. tah:145kg, drep115kg/120kg desat opakovani da zo 100kg...pri vahe 74kg...v jeho rokoch som mohol o takychto vahach len snivat...ale aspon je v posilke nova motivacia... \:D/
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
hmm, na tom je to ze dnes robim tych 40-50 klikov denne v pohode:D tak s tymi cinkami pockam, bo nexcem dopadnut jak nejaky ehm, ako to slusne povedat no ale dik za radu..all23 napísal:bacha kamo neze s teba bude nejaky ronie coleman
no ta vidis radsej pockaj a kwed chces mozes ist so mnou do vojenskeho taboraje som bol v nom trento rok je to spica zazijes si kus na vlastnej kozi vojensky vycvik mozes ist tam nabuduci rok lebo aj ja idem a su tam aj fyzicke a psychicke testy taze sa mozes ukazat ze co si zac tu si mozes o tom taboraku pozret viac www.homecare.sk
je troska drahy ale ale mas zazitok na ktory len tak nezabudnes
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
idem æeknuuuuut..vyzera to ffajne si pametam ked som robil psychicke testy aby ma prijali na gympel to sme museli seci a povinne jak daky kkti ze co je tootoall23 napísal:no ta vidis radsej pockaj a kwed chces mozes ist so mnou do vojenskeho taboraje som bol v nom trento rok je to spica zazijes si kus na vlastnej kozi vojensky vycvik mozes ist tam nabuduci rok lebo aj ja idem a su tam aj fyzicke a psychicke testy taze sa mozes ukazat ze co si zac tu si mozes o tom taboraku pozret viac www.homecare.sk
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
jj, to ze nevyrasties je pekna...ak niekto pozna casopis IRONMAN, ktory chvilku vydavali susedia z cR, tak tam bol v 02/2005 str. 18. good clanok o tom...akurat by sa sa mal vyvarovat mr.tahov, drepov, tlakov na ram. s v.c. v stoji,...jergus aku mas mimo sutaznu vahu...kedy planujes ist na sutaz...do akej vahovej kat...a neviete nahou niekto ci bude tento rok Amino Star Cup Martin_sutaz v naturalnej kulturistike...