?aku hudbu pocuvate?
To sa aj da takto rozdelit ze co kto pocuva??? Ja pocuvam vsetko okrem dychovky, ta ma vie fakt vytocit... A vlastne ani tu tuc tuc hudbu moc nemusim, tak raz, dvakrat za rok
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Boze daj pokoj dnes sa mi podarilo zachytit ako sa moji spoluziaci s neuveritelnym vkusom rozplivali nad Good Charlote, Green Day a este neviem akou srackou...im hovorim ze je to komercny drist a oni nene ty sa tak vyzdas do hudby jak neviem co. Bla bla. Fuj hanba
Edit: a este im vysvetli, ze to nie je "punk - rock" alebo ako to nazvali
Edit: a este im vysvetli, ze to nie je "punk - rock" alebo ako to nazvali
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Green Day a Good Charlote je sice komerca, ale srackami by som to nenazval, podla mna Green Day robi a aj robil super hudbu!
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA: Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW
VGA: Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Vpohode, tvoj nazor, len nech sa nenazyvaju Punx a bude to vpoho.Fero_Chorda napísal:Green Day a Good Charlote je sice komerca, ale srackami by som to nenazval, podla mna Green Day robi a aj robil super hudbu!
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
mno avrilaci ani blinkaci neee,ale taky hiphopik , techno a sem tam aj korn+biohazard neuskodi... aspom mne..
ale myslel som OI,sag to su skini,no a neviem si predstavit skina ako OC..
MSI k7n2delta2lsr,barton2500+1833@2080, WD 200gb-sata,asus 6600 128mb agp 300/550@500/650,1024 dual ddr PC400 2,5-3-3-6 apacer
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Netvrdim ze je to naj hudba a samozrejme ze nazorovo su tie kapely uz trocha inde jak punk ale rad si to niekedy vypocujem! Jasnacka ze to nema na slovensko-cesku scenu :twisted: , ale.....siki napísal:Vpohode, tvoj nazor, len nech sa nenazyvaju Punx a bude to vpoho.Fero_Chorda napísal:Green Day a Good Charlote je sice komerca, ale srackami by som to nenazval, podla mna Green Day robi a aj robil super hudbu!
Dufam ze si pod "Oi!" nepredstavujes nejakych nacis....... ko...... ! Inak ja si to viem celkom zivo predstavit :twisted: !bo napísal: mno avrilaci ani blinkaci neee,ale taky hiphopik , techno a sem tam aj korn+biohazard neuskodi... aspom mne..
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
a uz ked sme pri tom... co pocuvas ty iwhy? (ja KORN, Drowning Pool, Grey Daze, Deftones...)iwhy napísal:Ako dobre mozno sa daju pre niekoho aj ty Good Charlotte alebo Green Day, ale naozaj mna akurat na tom stve, ze to uz hned prehlasuju za nejaky punk alebo metal alebo co ich este napadne. No a najradsej mam tych "image" metalistov co pocuvaju linkin park a su ovesany kravinami.
No ja som napr hrozne dlho dost pocuval korn bol som tym posadnuty (mal som stranky o nich...) no potom som sa ich uz nejak obpocuval a zistil som ze su naozaj aj ine dobre kapely ako napr. Deftones, Slipknot...no a korn uz mam fakt obpocuvany. Ale pred nedavnom som hrozne stastny, ze som narazil na jednu kapelku ktoru mi odporucil kamos - Tool. Je to naozaj perfektna hudba, nieco co sa len tak neobpocuva ma nieco do seba. Spevak z Tool a gitarista si spravili este bocny projekt popri tool - A Perfect Circle. To nie je take miestami psycho ako Tool zato je to nadherna precitena hudba. Mozem len dat 5 hviezdiciek a kazdemu odporucit. No a popri tom este pocuvam Slipknot, Deftones, Taproot (len prvy album), sem tam System Of A Down (len po toxicity dalej to uz je dost naovno, vykradaju sami seba) no a este nieco od Static-x. Takze pocuvam jednoducho rock
mno vyskusam Tool... daco som od nich uz pocul ale som tomu nevenoval velmi pozornost... mne tiez minule odporucil kamos jednu kapelu... Element Eighty ... celkom dobre niektore pesnicky.. tiez mozem odporucit...iwhy napísal: Ale pred nedavnom som hrozne stastny, ze som narazil na jednu kapelku ktoru mi odporucil kamos - Tool. Je to naozaj perfektna hudba, nieco co sa len tak neobpocuva ma nieco do seba. Spevak z Tool a gitarista si spravili este bocny projekt popri tool - A Perfect Circle. To nie je take miestami psycho ako Tool zato je to nadherna precitena hudba. Mozem len dat 5 hviezdiciek a kazdemu odporucit