nakupna poradna na auticka

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

spolahlivost vykupena cenou nahradnych dielov a prirucnym mechanikom a v tej cenovej kategorii ti odide aj keby to auto vymysleli ufoni :).
miqra, jazdil si uz zadnokolku? pravy pocit z jazdy
split, a co to je akoze, ved ten motor je rovnaky. kasna je nepevna, hnije jedna radost motorizacie od 1,2 po 1,4, felda ma dost podstatne rozdiely v uchytoch dolezitych casti, navyse pocita sa tam aj so stabilizatormi pre vykonnejsie motory cize predsa je to len ine auto 1,3 az 1,6 benziny a potom 1,9 d co je vahovo iny motor a naprava ho stale zvlada.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Zuzu »

Neviem preco kazdy ma pocit ze japonske suciastky su drahe.Podla mojich skusenosti su tie ceny rovnake, a oproti BMW alebo MB este aj lacnejsie. A kvalitou su pred nimi.
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa BaM »

no japonci su japonci, ale ja ties v marci pojdem do BMW (z3 :D )
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Tomax
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Tomax »

- Toyota a Lexus momentalne najspolahlivejsie auta co sa tyka kazivosti, lenze japonci len kopiruju a vylepsuju, ale aj tak su asi zatial naj...
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --
Split
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Split »

ad jararak..akoze neviem co mas proti favoritom..ja mam inac rad aj 120L aj ked sice nemaju bohvieaky vykon ale napr. nasa 120L ma uz temer 20 rokov ale ma zatial najazdenych len 48000 km a motor je perfektny.A kedze je tam minimum elektroniky, ktora nie je v modernych autach vzdy vyhodou,zatial s nou neboli ziadne problemy.Jedine co sa na nasej skodovke menilo bol vyfuk,remen,baterka,ziarovky a palivomer.Ver ci nie ale nasiel sa clovek ktory za nu chcel dat 60 000.A tiez je RWD:)Kazde auto ma svoje vyhody a nevyhody a sice favorit je uz na dnesne pomery zaostale auto ale vzdy ma vyhodu lacnejsej ceny a ND.
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
jararak
Moderátor
Moderátor

chces verit alebo nie, mal som 120 3 roky, a je to lepsi voz ako favorit, a povie ti to kazdy kto menil 120 za favo ze preco to urobil. moja mala 140t a za 3 roky som menil len vyfuk, klinovy remen, vodnu pumpu do ktorej som zabudol dat vazelinu a lucas lebo som si odlomil packu od dialkovych svetiel a musel som si ju drzat :). islo, islo a v zime bolo srandy :)
neviem co mate s tymi japoncami, je mi jedno ze su teraz super ale ja chcem 7 rocne auto a to este super neboli :). kebyze berem vonavku, tak nevaham.
Watching you ...

Zuzu
Používateľ
Používateľ

Japonske vozy su spolahlive stale ci pred 7 alebo 20 rokmi, to je jedno. Preco myslis ze sa ich tak malo predava ojazdenych? Napr taku Toyotu Corollu tazko zozenies ojazdenu prave kvoli tomu lebo je nenarocna na udrzbu a oplati sa ju zjazdit az do zodrania.
miroh
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa miroh »

jazdim len japonske auta.... teraz mam nissana...made in EU :lol: takze neviem ci made in japan je tusim uz len toyota...
Asus g751jy....
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

for jararak: talianske auto ani do daru. priatelkin brat mal bravu 1,9 jtd, bratranec ma chromu a alfu a jedine co do toho dava su nahradne dielce kazdy mesiac. A na talianov nepasuju, alebo vo vacsine pripadov nepasuju noname nahradne dielce, takze kupujes originaly...
ako spominal miqra, hondy civic su super, ale aj celkovo hondy. Bratranec mal hondu accord 2.0 vtec 2000 a nevedl si ju vynachvalit, nabehal na nej cez 250t a okrem vymeny oleja a filtrov s nou nic nerobil. Teraz ma CRVecku a to iste.
Teraz su celkom fajn ford focusi, asi najvydarenejsie auto od fordu. Pre sesterku sme zhanali focusa. Zobrala ford focus combi 1,6 zetec rocnik 2000, nabehane 90t km a cena bola rovnych 200. Auto ide ako hodinky, super spotreba, full vybava, da sa v tom vela odviest, a ked treba tak sa mu da slapnut aj na krk...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Tomax
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Tomax »

- od Talianov jedine FERARI a nic ine !!!

- asi pred piatimi rokmi som robil v servise Fiat a neskutocne velke mnozstvo takzvanych reklamacii a poruch na kazdom z nejakeho modelu.

Fiat je najvacsia sracka medzi autami, nikdy v zivote!
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --
jararak
Moderátor
Moderátor

nho ta nakonec to dopadlo tak ze v kazdej banke co som bol mi dali take podmienky na pozicku ze radsej zodrem rocne 100 topanok napeso jak si odnich pozicat, a to mam este akoze nejake vyhody lebo som uz dlhodoby klient, vyuzivam secko mozne a este firma pre ktoru pracujem ma dost vyrazne vyhody. za toho fiata by som na 3 roky preplatil 40t, sak to by mi neostalo ani na internet :), ostavam pri terajsej felde co mi stoji na dvore ;) tomu sa budem venovat asi az o rok ked pride do mody Euro
Watching you ...

Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Chlapi viete ako sa cita skratka FIAT v nemecku :?:
Fehler in allen Teillen (Chyba v kazdom diely) :)
Mam kamosa, ktory ja zdi na Fiat Brava 1,2 L. No takze menil brzdy (co sa mi zda byt normalne) a klucky na dverach (co sa mi normalne uz nezda). To bolo tusim vsetko. Takze ozaj mozem potvrdit, ze Fiat nieje velka vyhra.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

hladaj si akches z dovozu hladaj vo svajciarsku....i ked e tam clo akniekoho poznas krasne si spravis cenu.....

druha vec....vo vsetkych sa psuje elektrika...cize ber japonca
mas tam edit...ak ti mozem poradit....taliana neber...poruchove su jak slak...

necital som celu debatu reagujem iba na tvoj topic

v nemecku kupis tiez dobre alebo v holandsku ale su moc vytazene tie auta po motorovej stranke....

ale v podstate to mas jedno....+- je to uz v dnesnej dobe....
na nahradne diely tak to mas tiez zajedno najdrahsi su francuzi a jponci....

a dalo by sa okolo toho...

este snad jeden postreh...dizlaky su na opravy...pozor nepisem udrzbu....drahsie...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
Malakh
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Malakh »

trocha ma prekvapuje, ze tu neodznelo nic z VW-nov, taky Golf 3 pripadne Passat B4 - trochu vacsie ale obzvlast vydarene, spolahlive auto, asi najlepsi passat

ad. vydrz motora, nebal bych sa ani benzinu a ak neholdujes sportovej jazde menej moze byt viac, napr stara tazka liatinova VWnova 1.6 ktora sa montovala do golfov, felicii,... ti vydrzi hodne dlho (felda 1.6 s 400-500k km nie je zvlastnost), naopak u ropaka bych sa obaval trochu turba, bo ak s tym jazdi prasa tak turbo sa ti moze odporucacit a jeho vymena alebo repas neni najlacnejsia zalezitost a taktiez kupovat ropaka s paradnymi 130-150k km je utopia, kto ma ropaka, ma ho preto, ze vela jazdii, a aj ked motor vydzi auto neni len motor, trpia hlavne napravy, prevodovka,...
Zuzu
Používateľ
Používateľ

Ja mam vlastne VW Polo a pracovne Mazdu MPV. Aj Polo je bezproblemove, ale to co vydrzi ta mazda je az neuveritelne. Mam na tom nabehanych 320 tis a to auto slape ako hodiny, nebola na nom ziadna porucha. Karoseria je neuveritelne pevna, vobec sa to neskruca, tlmice su este povodne, menili sa iba brzdove kotuce. Keby som mal viac penazi tak osobne idem iba do Subaru alebo ineho japonca. Este som sa nestretol s nikim kto by bol s japoncom nespokojny.

Návrat na "Debata o všetkom"