?aku hudbu pocuvate?
Od Tool odporucam album Lateralus alebo Aenima. Ja som pocul prvy krat o Tool niekedy pred 3 rokmi ale vtedy (mohlo mi byt 14-15) som to urcite nepochopil...odporucam pozriet videa, je to perfektny odraz ich umenia v obraze. Napr. Schims je pefektne video. Nie je to moc hudba nejak k praci alebo do ulic do playeru pretoze prichadzas o detaily a nemozes sa na to sustredit. Naozaj ak sa do toho zakazdym zapocuvam je tam vzdy nieco nove nieco com som predtym nepocul a co ma nuti to pocuvat zas a zas.
takato hudba na zamyslenie a pochopenie je cool. pripomenulo mi to napr Strapping Young Lad alebo Chaostar... inak pocuvam metal /v poslednej dobe hlavne bozsky Death/, rock, jazz, klasiku... zalezi od nalady, neviazem sa na jeden styl. 8)
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
tak som popocuval A Perfect Circle... celkom dobre... dost sa mi paci album Mer De Noms...iwhy napísal:Od Tool odporucam album Lateralus alebo Aenima. Ja som pocul prvy krat o Tool niekedy pred 3 rokmi ale vtedy (mohlo mi byt 14-15) som to urcite nepochopil...odporucam pozriet videa, je to perfektny odraz ich umenia v obraze. Napr. Schims je pefektne video. Nie je to moc hudba nejak k praci alebo do ulic do playeru pretoze prichadzas o detaily a nemozes sa na to sustredit. Naozaj ak sa do toho zakazdym zapocuvam je tam vzdy nieco nove nieco com som predtym nepocul a co ma nuti to pocuvat zas a zas.
Tool sa este zhana... ale Schisms som uz par kat pocul...aj video videl... velmi sa mi paci, nieco take som predtym este nevidel (nepocul) ...tiez sa mi zda ze som videl klip k Prison Sex...
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Tak, tak! Urcite netreba nic zavrhnut, pokial si to clovek nevypocuje a samozrejme velmi to zalezi na nalade. Ja napr. som bol v davnych dobach minuleho storocia zaryty metal s odporom k vsetkemu inemu, a teraz vypocujem "skoro" cokolvek, od popu cez dance az po hard metal. Ale naj je asi domaca tvorba.bo napísal:v podstate mas pravdu,takmer v kazdom style je kopec dobrych veci... (rozumej pesniciek... )
jj je to z klipu... ale maju secky klipy dobre... tazko sa mi vyberalo ze z ktoreho si dam avatar... ale tak nakoniec som sa rozhodol takto...misog napísal:to kosti:
pozeram ze si fanda tool shisem klip to bola ina supa ale mylsim ze to je dobre 3 roky stare hehehe ja som namotany s bratom na paul van dyka je to supa mela uz mame od neho vyse 1gb
a ten obrazok je z toho klipu ze?
nejde o to ake je to stare... hlavne ze je to dobre... Tool RULEZZZ! :twisted:
toto je podla mnohych ludi techno,este samozrejme scooter:). ale ved to je len trapna komercina,ak pocuvas techno , skus si zohnat takehoCrakeN napísal:ja jednozacne Techno, elektro .....
Taky Benny Bennassi, ATB, DJ - Tiesto atD. to je lahoda pocuvat !
dj Rush , inigo kenedy, james ruskin, steeven bicknel, regis... atd to je naozaj techno 8)
MSI k7n2delta2lsr,barton2500+1833@2080, WD 200gb-sata,asus 6600 128mb agp 300/550@500/650,1024 dual ddr PC400 2,5-3-3-6 apacer
Tiesto nie je komercia uplne ale treba si popocuvat aj komerci ale aj nekomerciu najlepsia kombinaciabo napísal:toto je podla mnohych ludi techno,este samozrejme scooter:). ale ved to je len trapna komercina,ak pocuvas techno , skus si zohnat takehoCrakeN napísal:ja jednozacne Techno, elektro .....
Taky Benny Bennassi, ATB, DJ - Tiesto atD. to je lahoda pocuvat !
dj Rush , inigo kenedy, james ruskin, steeven bicknel, regis... atd to je naozaj techno 8)
tot vse len moj nazor
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
no klasika ked idem s ocom v aute depeche mode, alebo este nejaky roxete ujde. u2 kvalita
no a teraz moje ked idem sam dj tiesto, dj aligator, paul van dyk, arman van helden, rocco, gigi d'agostino, cosmic gate
zo slovenskych tie slize ale fakt uz neni to co byvalo
podla mna jedina pesnicka zo slovenskeho rapu co stoji za daco je hanba ti
potom este take specialitky podla nalady apocalyptica, dj pavo, dj zany, qlimax
no a teraz moje ked idem sam dj tiesto, dj aligator, paul van dyk, arman van helden, rocco, gigi d'agostino, cosmic gate
zo slovenskych tie slize ale fakt uz neni to co byvalo
podla mna jedina pesnicka zo slovenskeho rapu co stoji za daco je hanba ti
potom este take specialitky podla nalady apocalyptica, dj pavo, dj zany, qlimax
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.