Ja mam uchylku na tazke stroje (LIAZ, TATRA,....) , ale zhanam aj ja nieco normalne (felda/favo/forman), bo 2 mesiace mam vodicak, a nemam na com jazdit....
2Tomax - Lexus je divizia Toyoty.....a s tymi Fiatmi tiez suhlasim, mal som zalusk na Marea Weekend, ale vraj straaasne kazovy voz. A nasi tiez teraz nexcu kupovat nic, vraj ide zima a tak....snad nedopadnem ako foter - 30 rokov ma papiere, ale nikdy nejazdil....
nakupna poradna na auticka
takze osobne sa chystam na Jar 2008 do Volkswagen Golf IV silou mocou chcem 1.9 TDI, TDI, TDI alebo TDI proste chcem "naftaka" pretoze v rodine mame Octavku 1.9 TDI a nemozem po motorickej strane vynachvalit ide jak hodiny ma nabehanych 350.000 a od novoty je chipnuta !!! cize motor na paradu a ta spotreba no super,
teraz teda k Japoncom znamy ma Hondu Civic 1.6i V-TEC celkom pekne tunena neviem presne kolko ma KM ale odkedy ju kupil pekne mu "papa" olej
francuz - renault mali sme Thaliu 1.4 najazdenych 40.000 Km nikdy nebola v servise vsetko slapalo ako hodinky jedina zavada bola ze sa nam raz nedal otvorit kufor (zavada bola v pridlhom lanku na otvarani zamku) po skrateni lanka vsetko OK
teraz teda k Japoncom znamy ma Hondu Civic 1.6i V-TEC celkom pekne tunena neviem presne kolko ma KM ale odkedy ju kupil pekne mu "papa" olej
francuz - renault mali sme Thaliu 1.4 najazdenych 40.000 Km nikdy nebola v servise vsetko slapalo ako hodinky jedina zavada bola ze sa nam raz nedal otvorit kufor (zavada bola v pridlhom lanku na otvarani zamku) po skrateni lanka vsetko OK
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ked uz tu piseme co by sme chceli, tak ak sa mne postasti, tak to bude jeden z tychto (najlepsie oba):
Lotus Omega:
http://www.youtube.com/watch?v=-TOAJgHk ... ed&search=
MB 560SEC:
http://www.youtube.com/watch?v=TctX6YGa ... ed&search=
dufam, ze do dvoch rokov budem majitelom aspon jedneho z nich.
Lotus Omega:
http://www.youtube.com/watch?v=-TOAJgHk ... ed&search=
MB 560SEC:
http://www.youtube.com/watch?v=TctX6YGa ... ed&search=
dufam, ze do dvoch rokov budem majitelom aspon jedneho z nich.
kua, tak ten mercedes vyzera na poriadnu palku
ja ked tak planujem kupit cosi ako Eskorta, za cca 50 papierov sa da zohnat...len neviem ktore roky vyroby boli lespie...niekto hovori ze pred 96 a niekto ze po 96...ale diesel by som asi chcel, do prace cestujem vzdialenej cca 15 km...vlastne ani neviem ci sa mi to oplati..no nech
za ten rozpocet, co sem hodil jararak by som zobral japonca urcite..asi klasiku Civic... tiez som uvazoval nad pozickou na auto a teraz jararak spomenul ze sa to vlastne neoplati skoda no.. je to koli vysokym urokom? alebo koli comu? dik
ja ked tak planujem kupit cosi ako Eskorta, za cca 50 papierov sa da zohnat...len neviem ktore roky vyroby boli lespie...niekto hovori ze pred 96 a niekto ze po 96...ale diesel by som asi chcel, do prace cestujem vzdialenej cca 15 km...vlastne ani neviem ci sa mi to oplati..no nech
za ten rozpocet, co sem hodil jararak by som zobral japonca urcite..asi klasiku Civic... tiez som uvazoval nad pozickou na auto a teraz jararak spomenul ze sa to vlastne neoplati skoda no.. je to koli vysokym urokom? alebo koli comu? dik
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- no jednoznacne koli velikym urokom, koli comu inemu.
- zober si pozicku 100 litrov a kup si auto a bude ta stat dajme tomu 150 litrov co preplatis na urokoch a kym splatis ten uver tak hodnota toho auta bude cca 50.000 mozno aj menej pri dnesnych cenach aut.
Ja som kupoval pre rokom aj pol auto r.v. 2000 za 240.000,- ( focus )
a teraz by som ho predal za max. 160-170.000 cena padla velmi dole.
- zober si pozicku 100 litrov a kup si auto a bude ta stat dajme tomu 150 litrov co preplatis na urokoch a kym splatis ten uver tak hodnota toho auta bude cca 50.000 mozno aj menej pri dnesnych cenach aut.
Ja som kupoval pre rokom aj pol auto r.v. 2000 za 240.000,- ( focus )
a teraz by som ho predal za max. 160-170.000 cena padla velmi dole.
Spoiler: ukázať
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ten fiat stal 109t, tam som si chcel zicat 120 nech mam na poistku predsa len 1,9 nieco uz zozere na administrativu a takisto nejake dorbne opravy ktore urcite budu musiet byt. kalkulacna uverova cez net mi vyhodila 36mesiacov x 3700sk mesacne co je uplne priatelne pre mna, nho v banke mi vyratali kedze som mlady, byvam u rodicov, platim si mobil a zivotnu poistku ze musim platit 4300sk mesacne co ked este priratam aspon dalsich 2000 sk na palivo, dalsich 400 sk na poistku a neverim ze este zimne gumy by som nemusel kupit do zimy tak by som zil asi z vody a chleba a bohuzial nechcem sa vzdat zivota na 3 roky koli tomu ze mam auto je to v <>.
tak som sa rozhodol ze uz pomaly rok mi stoji felda na dvore ktorou sa vemli nejazdi nho treba do nej naliat zo 10t na drobne opravi, na druhu stranu behanim do prace a naspet spotrebujem asi 800sk co ma vyjde lacnejsie ako mesacnik na vlak a mhd.
zhodnotim to len tak ze secko je len otazkou priorit a kolko sme ochotny zaplatit za luxus. a neverim ze za 3 roky by som nechcel aspon 2 krat menit pc ved sa pozname
tak som sa rozhodol ze uz pomaly rok mi stoji felda na dvore ktorou sa vemli nejazdi nho treba do nej naliat zo 10t na drobne opravi, na druhu stranu behanim do prace a naspet spotrebujem asi 800sk co ma vyjde lacnejsie ako mesacnik na vlak a mhd.
zhodnotim to len tak ze secko je len otazkou priorit a kolko sme ochotny zaplatit za luxus. a neverim ze za 3 roky by som nechcel aspon 2 krat menit pc ved sa pozname
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
for cvacho: VW rocnik po 2004 je otras...tie TDIcka su dobre po motorickej stranke ale ostatok dovi dopo...kamos kupil sice passata, ale auto ma nabehanych 50 tisic a uz mu menili intercooler, chladic, koleso a celu brzdnu elektroniku...
Ja by som okrem japonca nic ine nekupoval...
Ja by som okrem japonca nic ine nekupoval...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil