Monitor postou?
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Monitor postou?
Chcem sa spytat ci niekto uz posielal pripadne dostal monitor postou lebo sa bojim ze pride roztrepany na ......
- Sheep221
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 30. Máj, 2007, 08:00
Re: Monitor postou?
no zalezi ci to je LCD a CRT pretoze ide o rozmery a hmotnost...ale ked chces z dakade kupit monitor a nechat si ho poslat tak si ho daj poistit inak to ja neodporucam, co ja viem CRT by ten prevoz mohol vydrzat ale zase ak ti poslu LCD a jak ho slavnostne otvoris tak najdes prasknuty displej to nie je bohvie co...S4ne napísal:Chcem sa spytat ci niekto uz posielal pripadne dostal monitor postou lebo sa bojim ze pride roztrepany na ......
konkretne ja som isiel z Kosic do Trnavy vlakom po monitor aby som sa vyhol poste .
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Pri tych kurierskych sluzbach celkom pozor na podmienky. Viem, ze tusim FedEx zo zahranicia neumoznuje poistit prepravu LCD monitora. Preco je to tak, mozeme len hadat. V ramci krajiny sa to vsak moze lisit.
Ja som si inak nechal poslat 24" CRT monitor vaziaci 45 kg z Nemecka. Prislo to nejakou spedicnou sluzbou, chlapik ho vylozil z Avie. Bol zabaleny v hrubej kartonovej krabici, ktora bola riadne vypchata vzduchovymi vankusikmi a este bola cela krabica priviazana na palete.
Ja som si inak nechal poslat 24" CRT monitor vaziaci 45 kg z Nemecka. Prislo to nejakou spedicnou sluzbou, chlapik ho vylozil z Avie. Bol zabaleny v hrubej kartonovej krabici, ktora bola riadne vypchata vzduchovymi vankusikmi a este bola cela krabica priviazana na palete.
https://www.sps-sro.sk/chillout5_items/ ... 98e4cf.pdfS4ne napísal:...ale kolko to moze stat? 15.6 kg z BA do spisskej novej vsi
zavisi od typu prepravy, zle zda sa, ze minimalne 280,- cez UPS
- Sheep221
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 30. Máj, 2007, 08:00
nebol to dalsi sony FW900 z eBay?zoom napísal:Pri tych kurierskych sluzbach celkom pozor na podmienky. Viem, ze tusim FedEx zo zahranicia neumoznuje poistit prepravu LCD monitora. Preco je to tak, mozeme len hadat. V ramci krajiny sa to vsak moze lisit.
no ked si tam tak brigadoval, pocul si nejake staznosti na poskodeny tovar? alebo sa vam tam podarilo niekedy nejaky rozbit? myslis ze v inej prepravnej sluzbe zaobchadzaju s balikmy inak ??
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
je este jedna moznost:
- das ho do krabice a odvezies na autobudove nadrazie, tam das vodicovy dialkovel linky stovku a monitot ti nalozi
- na druhom konci republiky ho musi niekto vyzdvihnut....
- je to rychle, lacne, len musit doverovat....
Co sa tyka Posty tak mne este nestratili ziadnu zasielku (1 akurat nevedeli dorucit) a ani nic sa nerozbilo (a to posielam VELA tovaru mesacne)
- ras som posielal hlaciaren kurierskou sluzbou a zakaznik v nej nasiel VELIKANSKU dieru....
T.
- das ho do krabice a odvezies na autobudove nadrazie, tam das vodicovy dialkovel linky stovku a monitot ti nalozi
- na druhom konci republiky ho musi niekto vyzdvihnut....
- je to rychle, lacne, len musit doverovat....
Co sa tyka Posty tak mne este nestratili ziadnu zasielku (1 akurat nevedeli dorucit) a ani nic sa nerozbilo (a to posielam VELA tovaru mesacne)
- ras som posielal hlaciaren kurierskou sluzbou a zakaznik v nej nasiel VELIKANSKU dieru....
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent