Dual DVI znamena moznost pripojenia dvoch monitorov?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ANO, to som chcal vediet!!!!
Ty mas vystupy:
- 3RCA: je HDTV (Nepodporuje stare telky)
- S-Video: ties nemas na telke.......
- s toho mi vypliva ze to NEPRIPOJIS
- je tu MALA sanca ze: z S-Video si kupis redukciu na Cinch a z Cinch na Skart, ale je to komplikovane a nemas garantovane ze to bude fungovat, a ako to bude fungovat ........
Ty mas vystupy:
- 3RCA: je HDTV (Nepodporuje stare telky)
- S-Video: ties nemas na telke.......
- s toho mi vypliva ze to NEPRIPOJIS
- je tu MALA sanca ze: z S-Video si kupis redukciu na Cinch a z Cinch na Skart, ale je to komplikovane a nemas garantovane ze to bude fungovat, a ako to bude fungovat ........
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Pockaj teraz ti nerozumiem. Ty hovoris ze na tej karte mam vystupy 3RCA a S-Video. No ale ved tam su len tri vystupy, dva su DVI a jeden ten okruhly je asi S-Video tak potom kde je ten 3RCA?
Este ma napadla jedna vec, brat pripajal nasu telku na staru grafiku presne tuto: http://www.inno3d.com/products/graphic_ ... x/5200.htm a islo to. Asi to bolo pripojene cez S-Video.
Este ma napadla jedna vec, brat pripajal nasu telku na staru grafiku presne tuto: http://www.inno3d.com/products/graphic_ ... x/5200.htm a islo to. Asi to bolo pripojene cez S-Video.
A este jedna vec na tom obrazku co som sem dal link kde je balenie tak tam je taky kabel na jednom konci zlty a na druhom cierny ale nie je zakonceny viacerymi konektormi ale len jednym tym by sa to mozno dalo pripojit teda nie presne tym ale podobnym ktory by mal na jednom konci S-video a na druhom skart nemyslis?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Dobre,
- to co mas na karte je nestandardny konektor
- k nemu sa pripaja redukcia
- popis mi ake su konektory na redukcii (farba, typ)
T.
Ps: gordonkon a zichero je jedna osoba?
- to co mas na karte je nestandardny konektor
- k nemu sa pripaja redukcia
- popis mi ake su konektory na redukcii (farba, typ)
T.
Ps: gordonkon a zichero je jedna osoba?
Naposledy upravil/-a Toman v Ut 25. Sep, 2007, 12:50, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent