Bol to naozaj trhly napad, ale naozaj sa mi to pacilo... takze priznavam sa, prvotny napad nebol moj... Ale to je asi tak vsetko co som odkukal... vsetko ostatne som nechal na moju fantaziu...
Hned ma napadlo, ze mame doma jednu staru, nefunkcnu automaticku pracku. Hned na otocku som zbehol na dvor a zacal rozoberat, bubon sa mi podarilo vytiahnut za dva dni

Teraz pekne po poriadku...
Prve co som samozrejme spravil, bolo, ze som samozrejme bubon dokladne ocistil od zazrateho vodneho kamena... verte mi ze to bola nechutna, prasna, a azda nekonecna robota...

cistil som to vàtackou s najvyssimi moznymi otackami, v ktorej bola drotena kefa...
Po vycisteni som mal vcelku pekny nerezovy bubnik

Po dokladnom vycisteni som vyrezal najvacsi a najdolezitejsi otvor... Tiez to nebolo nic jednoduche, kedze je to nerez... Rezal som to priamociarou pilkou s listom na zelezo

Narad prisla otazka, ako to bude cele stat? cize som musel vymysliet nejaky podstavec... Rozhodol som sa pre nozicky... Kedze mam otca stolara, nebol pre mna problem si na sustruhu vysustruzit

Dalej som si povedal ze by nemuselo byt odveci prirobit tomu aj drziak...
Kedze nerezovu trubku som mal doma

Nasledovali dalsie rezania do bubna.... tentokrat uz posledne a to otvor pre cdromku a ovladaci panel do 5,25 mechaniky a otvor na kable... opet to bolo s priamociarou pilkou...
A teraz prislo najvacsie rozmyslanie a trable... Ako upevnit drziak na cd rom? nevedel som ci mam pouzit zo starej case, alebo si vyrobit od zakladov sam... Rozhodol som sa ze pouzijem uz vyrobeny, ale ten bolo treba samozrejme hodne upravit... dufam ze z obrazka je to kazdemu jasne

Samozrejme som si musel opracovat plexisklo ktore pojde na celo case.
Po vsetkych tychto upravach prislo na radu striekanie... chcel som to mat nastriekane, kedze mi to pripadalo nejake fadne... ale z vnutra som sa rozhodol ze to ponecham nerezove, nech to pekne odraza svetlo

Nasledovali posledne male kozmeticke a funkcne upravy o ktorych nema cenu hovorit... :oops:
(ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek, boli fotene s mobilom...)
Este chcem dodat, ze na vyrobu tejto skrinky som neminul viac ako 700 slovenskych korun... jedina vec co som kupoval bolo plexisklo, farba a platky do priamociarej pilky.
Prikladam este nejake kvalitnejsie fotky, zatial bez hardwareu, kedze ten este len budem kupovat.

(ta farba nieje ani zdaleka taka kriklava ako je na tychto fotkach... nechcelo sam mi to znovu fotit

A nakoniec by som chcel podotknut, ze toto je moj prvy casemodding... Doteraz som nemal ziadne skusenosti s tunningom ani nic podobne...
Vopred Dakujem za ohlasy.