- FSB isla z 266 na 333*7 (1333)
- sa mi to vidi relativne dost....
- zvisok je na auto

- akym smerom by som sa mal uberat dalej? (OC som v poslednej dobe neriesil - vysiel som z cviku)
- dik sa vsetky rady
T.

T:Martin stastny napísal:Baseballova palka, novy monitor, pre cholerikov aj novy CPU. Toto vsetko bude treba, keD po celodennom ladeni konecne vyratame Pi za 9.9 sekund, uplne nateseny sa s nasim vysledkom podelime s ostatnymi na fóre, tesime sa, ze sme najlepsi. A na druhy den najdeme prispevok od akehosi spinavca s nickom napr. Scorp, screeenshotom s casom 9.8s. a komentarom, ze tam proste dal FSB400, vsetko ostatne na auto a je to. Prichadza afekt, rozbity monitor a lamanie noziciek, nastastie nie na CPU, ale tych Scorpovych.
Tomane, postupne skusaj zvysovat FSB, keD budes mat stastie na dobru seriu mozes ist aj na 450-500FSB, tj. 3.2-3.5Ghz... (ci vsak obycajne Apacery zvladnu tych 900-1000mhz to uz je otazka...) Napatie by som s boxom nedaval viacej ako 1.45V v BIOSe, avsak s lepsim chladicom pri dobrych teplotach kludne 1.55V.Toman napísal:- nie, je to uplne nova doska, rano v Ageme kupena
- pamete su bezne apacery z agemu 800Mhz (a idu na 800)
- vsetko je total nastavene na auto
- casovanie pameti som v biose nemal ani otvorene
- jedine co som v biose menil je FSB z 266 na 400
Q:kolko by ste sa nebali tomu "vytat"???
T