ako room arranger ale profesionalnejsi prgram

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00

ako room arranger ale profesionalnejsi prgram

Príspevok od používateľa miqra »

takze rad by som bol ak by mi niekto povedal nazov nieakeho "profi" programu na modelovanie vnutra bytu a pod, najlepsie by bolo ak by som si mohol modelovat aj jednotlive casti v 3D ci uz drzadla na sufliky, kuchynsku linku si sam navrhnut, vlastne lampy a ine... taktiez nasvetlenie miestnosti (roznymi farbami), a vlozenie vlastnych textur... pozna niekto nieco take? dik :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MaxMan »

Na taketo nieco su:
-3D Studio Max a jemu podobne
-Rhinoceros - tento sa mi osvedcil, nakolko kombinuje veci z 3D studia s presnym navrhovanim (AutoCAD styl)

Su aj dalsie modelovacie softy, staci si len vybrat na google :)
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
miqra
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa miqra »

rhinoceros sa mi zda byt zaujimave... dal som to aj stiahnut (je to free takze je to super a este k tomu po CZ), len dufam ze funguje aj nanasanie textur na povrch a nasvetlovanie :)... dik za typ... :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
MaxMan
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MaxMan »

Textury sa daju nanasat a takisto aj nasvecovat. Len sa s tym musi clovek pohrat, kym pride na to, ako to robit. Ale na modelovanie je to super
Ani srnky netušia čo som mal/mám...

Návrat na "Debata o všetkom"