3-(4) Monitory on 1 PC

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00

3-(4) Monitory on 1 PC

Príspevok od používateľa l0k2 »

Potrebujem na klasickom HP Desktop Pc (Dx6120) rozbehat 3 monitory. Doska ma VGA-onboard, ale nesprava sa podla mojich predstav. Po zapojeni dalsej karty do PCI-E sa automaticky onboard vga vypne a obraz sa presunie na kartu v slote. Trosku lepsie sa uz sprava varianta PCI-E + PCI. Avsak Windowse po snahe extendnut plochu zahlasi konflikt zariadeni a jednu kartu doslova odpoji. Nema s tym niekto prosim skusenosti?

Ako posledne radikalne riesenie vidim zamenit MB za nejaku co by s tym problem nemala. A to uz by som bral nejaku s VGA+DVI, aby bola moznost pripojit 4 monitory.
sentimentálna spomienka - valid cpu
miqra
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa miqra »

a co tak doska so SLI a 2x napr. 6600??? je to viecmenej lacne a budes mat 4 vystupy ktore budu fungovat navzajom... :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
l0k2
Používateľ
Používateľ

Jedna sa o Dx6120, co je bedna pre mATX, tam zohnat dosku s 2x PCI-E a plus dalsou kartou je uz trosku nakladne. Jak som povedal, vymenu MB povazujem za dost radikalne riesenie, kedze je to klasicky pracovny HP stroj ktoreho "vnutornosti" nie je idealne menit.
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

tak tam hod zopar klasickych pci grafik :), v tvojom pripade asi nejake matroxy. otazne je co chces s tym obrazom robit dalej.
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
l0k2
Používateľ
Používateľ

No vala sa mi v sklade plno PCI kariet, ale vsetko len testovacky ala S3 Virge a podobne. Tie mi 1280x1024 v 32bit nedaju ani omylom :(

Ale problem som uz vyriesil. Bohuzial musel som kupit dosku a ked uz, tak aspon ma 2x Monitor output (VGA+DVI X1250). Plus do PCI-E som dal GF6600 a po malej nastavovacke som mohol pripojit 3 (or 4) monitory.

Obrázok

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"