ACER AL2423WA
ACER AL2423WA
co hovorite na tento monitor. ma niekto s tymto lcd skusenosti???
Link
//zmena na link, roztahoval stranku. killswitch
Link
//zmena na link, roztahoval stranku. killswitch
- MaTToS8806
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Dec, 2006, 02:00
24 za taku cenu ?? nic dobreho by som odtoho necakal a este navyse ACER ,,horsiu znacku tam snad nemaju -- ja som tiez uvazoval nad lacnym 24 co je tento acer, alebo drahym 22 , a nakoniec som kupil osvedcenu kvalitu samsung 226cw za tolko za co som mohol mat tento acer --- ale macky vo vreci nekupujem takze tak
sentimentálna spomienka - valid cpu
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
velmi, ale velmi rychlo zabudni na 178/178 stupnove uhly pri 24" monitore za 12000 bez dph !!! Tu cenu by si musel zaplatit dvakrat.
je to bud obycajna chyba alebo podvod... chcem povedat marketing alebo najskor obidvoje naraz. Ked si kuknes stranku vyrobcu, podla mna uvidis ine cisla.
takze zaver, deti : kvalitny 24" s pozorovacimi uhlami 178/178 NEMOZE pouzivat TN panely, co sa rovna ze nemoze stat 12000,- bez dph.
je to bud obycajna chyba alebo podvod... chcem povedat marketing alebo najskor obidvoje naraz. Ked si kuknes stranku vyrobcu, podla mna uvidis ine cisla.
takze zaver, deti : kvalitny 24" s pozorovacimi uhlami 178/178 NEMOZE pouzivat TN panely, co sa rovna ze nemoze stat 12000,- bez dph.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
neviem kde mas problem, nadherna stranka, dokonca by som povedal ze ukazkova http://global.acer.com/products/monitor/2_series.htm#
inac jak pozeram tak ta noha sa mi paci este viacej ako moja na samsungu, by som si ho aj pozrel v praxi ako to vyzera na nom.
inac mal som moznost vidiet 3x acer lcd 17,19, 20ws a ak by sa naskytla dobra prilezitost tak by som siel znova do neho. inac samtone lcd panely - samsung a lg.
na margo toho hp : neviem, ak niekde vidim nazov pavlion, jezia sa mi vlasy, len tolko
inac jak pozeram tak ta noha sa mi paci este viacej ako moja na samsungu, by som si ho aj pozrel v praxi ako to vyzera na nom.
inac mal som moznost vidiet 3x acer lcd 17,19, 20ws a ak by sa naskytla dobra prilezitost tak by som siel znova do neho. inac samtone lcd panely - samsung a lg.
na margo toho hp : neviem, ak niekde vidim nazov pavlion, jezia sa mi vlasy, len tolko
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- kajfun
- Používateľ
doriti fakt, aj acer na stranke uvadza 178* uhly... ale to je cista blbost, mozno tak pri kontraste 1:1,3
lahky test : zober si akykolvek TN panel, nahni ho minimalne o 45* od seba (vrchna hrana od teba, spodna hrana ku tebe) a kukaj farby. Totalne deformovane, robia to skoro vsetky notebooky lebo pouzivaju taketo lacne panely, robia to vsetky lacne monitory (22"ky za 8000,- s danou, 24"ky za 14000,- s danou).
monitor ktory takuto vec neurobi nepouziva TN/TN+ panely a stoji minimalne dvojnasobok. To je cele...
lahky test : zober si akykolvek TN panel, nahni ho minimalne o 45* od seba (vrchna hrana od teba, spodna hrana ku tebe) a kukaj farby. Totalne deformovane, robia to skoro vsetky notebooky lebo pouzivaju taketo lacne panely, robia to vsetky lacne monitory (22"ky za 8000,- s danou, 24"ky za 14000,- s danou).
monitor ktory takuto vec neurobi nepouziva TN/TN+ panely a stoji minimalne dvojnasobok. To je cele...
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
kajfun kajfun, skusal som teraz, nahol som panel uplne ako sa dalo a co som videl, akurat na mojej fotke bol ten vrch nad mojou hlavou nie tmavosivy ale svetlocierny, inac ziadne deformacie som si nevsimol a to mam podla teba iba ten smiesny lacny TN panel, niektorym ludom staci aj taky no.
som zapol aj notebook a to iste.
inac ja zvikne pozerat priamo do monitora a nie niekde z podstola alebo spoza neho. kebyze chcem mat panoramu tak si kupim vestecku gulu
inac ja zvikne pozerat priamo do monitora a nie niekde z podstola alebo spoza neho. kebyze chcem mat panoramu tak si kupim vestecku gulu
Watching you ...
- gargamel23
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Máj, 2007, 08:00
- kajfun
- Používateľ
> kajfun kajfun, skusal som teraz, nahol som panel uplne ako sa dalo
> a co som videl, akurat na mojej fotke bol ten vrch nad mojou hlavou
> nie tmavosivy ale svetlocierny, inac ziadne deformacie som si
> nevsimol
ide iba o to o kolko si ten panel odklopil - ked o desat stupnov co ti dovoluje stojan tak to je nula bodov... treba viac. Predstav si, ze si spustis stolicku dole a kukas na monitore film "vleze". TN panely maju proste taky neduh - akonahle chces mat troch-styroch ludi aby kukali spolu s tebou jeden film, mozes ist akurat tak do kina lebo tie TN panely to proste nedokazu. Jedine stastie ze sa mi nechce robit fotky z business-class notebooku HP 6000, 22" viewsonic 2235 a 24" neviemco monitoru... fuj a hroza. Toto iste ked spravis s akymkolvek aktivnym panelom tak sa nic nedeformuje atd.
teraz ma napadlo : http://www.behardware.com/articles/680- ... -245t.html
prosim kukni si tu stranku. Vsetky monitory su uplne rovnako odklopene a jake su tam kurwa rozdiely... presne o tom hovorim.
> a co som videl, akurat na mojej fotke bol ten vrch nad mojou hlavou
> nie tmavosivy ale svetlocierny, inac ziadne deformacie som si
> nevsimol
ide iba o to o kolko si ten panel odklopil - ked o desat stupnov co ti dovoluje stojan tak to je nula bodov... treba viac. Predstav si, ze si spustis stolicku dole a kukas na monitore film "vleze". TN panely maju proste taky neduh - akonahle chces mat troch-styroch ludi aby kukali spolu s tebou jeden film, mozes ist akurat tak do kina lebo tie TN panely to proste nedokazu. Jedine stastie ze sa mi nechce robit fotky z business-class notebooku HP 6000, 22" viewsonic 2235 a 24" neviemco monitoru... fuj a hroza. Toto iste ked spravis s akymkolvek aktivnym panelom tak sa nic nedeformuje atd.
teraz ma napadlo : http://www.behardware.com/articles/680- ... -245t.html
prosim kukni si tu stranku. Vsetky monitory su uplne rovnako odklopene a jake su tam kurwa rozdiely... presne o tom hovorim.
- Sheep221
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 30. Máj, 2007, 08:00
presne tak, navyse tiez ma pozorovacie uhly ako parameter nezaujimaju, pretoze naneho pozeram priamo a nie ktovie z jakej riti ti ostatnijararak napísal:kajfun kajfun, skusal som teraz, nahol som panel uplne ako sa dalo a co som videl, akurat na mojej fotke bol ten vrch nad mojou hlavou nie tmavosivy ale svetlocierny, inac ziadne deformacie som si nevsimol a to mam podla teba iba ten smiesny lacny TN panel, niektorym ludom staci aj taky no.
palio: kup si ho