Zdravim mam velky problem kupil som dosku asus http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1 ... odelmenu=2
a zistil som ze podporuje len SATA. Moj problem je ten ze mam starsi disk WD ale ten je ATA a neviem ako ho zapojim. Da sa to? neexistuje niejaka redukcia? Poradte prosim
ATA alebo SATA?
- marcelino48
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 07. Feb, 2007, 08:00
ATA alebo SATA?
MB: ASUS 5PN-E-SLI, procesor:P4 640 3,2 MHz, pamä
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
.. momentalne mi ten odkaz nejde - robia asi udrzbu stranky, ale v kazdom pripade - kazda, aj nova doska ma na sebe minimalne 1 ATA radic - len sa dobre popozeraj a zistis, ze tam niekde bude - no tak zatial mozes ten disk zapojit tam a neskor kupis SATA disk.. jediny problem je, ak mas aj ATA DVD mechaniku, v tom pripade tam sice mozes zapojit naraz aj HDD aj mechaniku, ale disk ti pojde max. rychlostou ATA 33 (prisposobi sa prenosovej rychlosti dvd mechaniky..)
.. v kazdom pripade by nemal byt problem to rozbehat
..existuju aj PCI karty s ATA/SATA radicmi, ale na tvojom mieste by som radsej pockal a kupil novy disk
.. v kazdom pripade by nemal byt problem to rozbehat
..existuju aj PCI karty s ATA/SATA radicmi, ale na tvojom mieste by som radsej pockal a kupil novy disk
hold treba viac studovat pred zalozenim takehoto threadu....
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P