Spolocenske oblecenie... ?
Spolocenske oblecenie... ?
Co mozno povazovat za spolocenske oblecenie okrem obleku?
Rozmyslam, ze na seba hodim nejaku ubersexy koselu, na to buzerantsky svetrik a kravatu...k tomu nohavice latkove a mozem sa ist dat imatrikulovat
Rozmyslam, ze na seba hodim nejaku ubersexy koselu, na to buzerantsky svetrik a kravatu...k tomu nohavice latkove a mozem sa ist dat imatrikulovat
Me like Pentium
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
to co ma svetrik sa mylsim ze po novom oznacuje cassual a nosi sa po firmach v piatky . ale ked tam prides s cirom vo farbach papagaja, v kozenych gatiach, ortopedickych kanadach a bombere bo je zima a ujo v elektircke si bude pri pohlade na teba spitovat svedomie ci niesi jeho potomok z toho rychleho aktu s papagajom, je to absolutne na tebe image je nanic, pocuvaj smed
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Noo, kedze sa ides imatrikulovat, predpokladam ze si prvak...na vysokej...neviem ako to bude u vas, ale nas "imatrikulovali" dost specialne: cez matiku nabehli k nam do auly, rozdali nam papiere akoze imatrik. listy a dodali: ,,Snazte sa ukoncit prvy rocnik"
co tym chcem povedat...neber to nejak extra vazne, po prvaku vas aj tak bude o 50% menej a nikto si nebude pamatat ze si nemal kvadro kedysi na zaciatku...
Ja nechodim v obleku ani na niektore skusky...vzdy to zavisi od ludi co tam budu - spytaj sa druhakov ci to fakt treba a ak nie, ne*er sa s tym.
co tym chcem povedat...neber to nejak extra vazne, po prvaku vas aj tak bude o 50% menej a nikto si nebude pamatat ze si nemal kvadro kedysi na zaciatku...
Ja nechodim v obleku ani na niektore skusky...vzdy to zavisi od ludi co tam budu - spytaj sa druhakov ci to fakt treba a ak nie, ne*er sa s tym.
Re: Spolocenske oblecenie... ?
ja si nepamatam ci vobec niekto u nas na imatrikulaciach mal oblek a ak aj ano bolo to urcite jedno bo nas tam bolo hadam 400 a tych par kravat sa stratilo...Scorp napísal:Co mozno povazovat za spolocenske oblecenie okrem obleku?
No predsa len aspon dake sportove sacko by sa slusilo.
- ja som mal na imatrikulacii cierne rifle a dakeho piera cardina /k tomu samozrejme adidasy /
- kravatu tam tusim mali iba fakt chudaci zakomplexovani este z gymka.
Ale keD tam prides v bunde s kapucnou a siltovkou jak najvacsi hiphoper, aby z teba nebola sranda potom,
radsej serióznejsie.
- ja som mal na imatrikulacii cierne rifle a dakeho piera cardina /k tomu samozrejme adidasy /
- kravatu tam tusim mali iba fakt chudaci zakomplexovani este z gymka.
Ale keD tam prides v bunde s kapucnou a siltovkou jak najvacsi hiphoper, aby z teba nebola sranda potom,
radsej serióznejsie.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
tak tak, ja som tiez nebol... a aj tak im tam mozes osrat paty...ja som chodil na drvivu vacsinu skusok v ciernych kapsacoch, ciernej trigovici/koseli a v ciernych Cultoch...a v poho...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- Screaming_Eagle
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Okt, 2007, 08:00
U nas na imatrikulackach by ti bola kravata akurat tak na ponaranie d o krigla zlievaneho piva. Sako by si si asi na operadlo pivneho setu neodlozil. No a nikto by to sako tam neocenil,lebo s babenkami to bolo ako so starym LCDckom slabe rozlisenie a dlha odozva
Where there is a will, there is a way
Ale na tej skole su hovada, kocky, brylate ovce, ja neviem jak to nazvat.. vodku to pije po duskoch, opatrne... som stiahol tretinu flase a pozeraju jak telata... nepotrebujem nasavat s linuxakmi co uvidia flasu piva a uz tykuju... ziadne ponaranie kravaty.. to bude ubervazna vec pre tych ludi
Me like Pentium