Pomaranc a nova reklama
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Pomaranc a nova reklama
Cavte, co za akciosku ma s macbookom pomaranc?videl som reklamu asi od polky, nabehol na stranku, je tam asi jednym slovom spomenuty aj macbook a to je asi tak vsetko. aj tak nemam rad orange stranku cize aj to je mozno dovod preco to nevidim.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Aj mna zaujala ta reklama, no po prezreti stranky som zistil niekolko hlavnych nedostatkov:
Aktivacia pre nepomarancovych stoji peknych 951 Sk s DPH na balik Nonstop Promo, pricom je tam predplateny objem dat 2000 MB, a teraz pozor
To znamena, ze vsetko mimo tychto hodin je spoplatnovane 60 haliermi za kazdy nacaty MB. Ostatne som velmi neskumal. Sice ti ponuknu na 6 mesiacov zdarma sluzbu, no potom budes platit mesacne 713 Sk s DPH.
Aktivacia pre nepomarancovych stoji peknych 951 Sk s DPH na balik Nonstop Promo, pricom je tam predplateny objem dat 2000 MB, a teraz pozor
5 Predplateny objem dat mozno uzivat len pocas pracovneho dna v case od 17.00 – 8.00 h a pocas sobot a dni pracovneho pokoja.
To znamena, ze vsetko mimo tychto hodin je spoplatnovane 60 haliermi za kazdy nacaty MB. Ostatne som velmi neskumal. Sice ti ponuknu na 6 mesiacov zdarma sluzbu, no potom budes platit mesacne 713 Sk s DPH.