Invex 2007
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... ospravedlnujem sa, ale invex pre mna pada
... pocasie si vyziadalo prve obete a musim sa postarat o domace zvieratka
... pocasie si vyziadalo prve obete a musim sa postarat o domace zvieratka
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
Tak, akurat som odtial prisiel, mozem povedat, ze prvy aj poslednykrat. Dokopy nic, Game zóna stala taktiez za ho*no, stan Crysis, v ktorom mala byt udajne prezentovana NVIDIA bol uz cez novinarsky den nabity, ze sa tam nedalo dostat (a ten 30" monitor ste takmer ani nevideli), na Wii sa vacsinou hrali chlapci, co to obsluhovali, azda zaujimavostou bola high-end zostava od AMD, ale inak nic v tom pavilóne. O ostatnych sa ani neoplati zmienovat, Asus chybal uplne (o ostatnych vyrobcoch hardveru nehovoriac), najvykonnejsiu masinu nikto z Vas asi ani neuvidi (maximalne zavretu, nikto z novinarov ju nevidel, pretoze je na nu este cca. 2 tyzdne embargo, nastastie som mal ako jeden z mala ju vidiet otvorenu, vDaka kontaktom - delo je to pekne), Penryn sice k videniu bol na vedlajsej zostave, aj to pod chladicom bez akychkolvek udajov o teplotach alebo bodov v Marku. O hostestky bola taktiez nudza, zaujali azda len babenky pri spominanom Penryne a pekne dievky od Mironetu, inak nic moc.
Nadsenci hardveru tam nenajdu takmer nic, dva stanky tuningu na cely Invex tiez nie je vela. Ako vsetci tvrdia, ide to cim Dalej tym viac dole vodou (este ze IFA sa stale drzi).
Nadsenci hardveru tam nenajdu takmer nic, dva stanky tuningu na cely Invex tiez nie je vela. Ako vsetci tvrdia, ide to cim Dalej tym viac dole vodou (este ze IFA sa stale drzi).
teraz zamachrujem, lebo toto nevie ani jofo...r1z1ko napísal:3. Neviem ako sa dostanem z HS v brne na vystavisko....
vylezies z vlakovej stanice a si hned pred elektrickami... sadnes na elektricku 1, smer bystrc-ecerova a ta ta odvezie az na vystavisko... asi 4 zastavky ak dobre pocitam? Ta zastavka sa aj tak vola, vystavisko hl. vstup
Me like Pentium
r1z1ko napísal:3. Neviem ako sa dostanem z HS v brne na vystavisko....
alebo inak povedane davova psychoza.. co som tam bol tych 2-3 krat isiel som na rannny vlak a vseci co vystupovali isli na invex, takze tam sa ani stratit nemozes.. staci ak si vo vlaku vyhliadnes nejaku podivnu skupinku albinov hovoriacich o svojich najvzrusujejcich zazitkoch pri pocitaci a mas na 100% iste ze nezabludis
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
odporucam pozriet
stanok COMFOR
europska premiera technologie INTEL PENRYN (oficialne celosvetove uvedenie na trh az za 3 tyzdne) – prvy CPU na svete s 45nm – 820M tranzistoru!, 3GHz...
europska premiera technologie 3x NVIDIA 8800 v jednom PC – plne plynule rozlisenie cca 4000 x 2800 !!!
stanok COMFOR
europska premiera technologie INTEL PENRYN (oficialne celosvetove uvedenie na trh az za 3 tyzdne) – prvy CPU na svete s 45nm – 820M tranzistoru!, 3GHz...
europska premiera technologie 3x NVIDIA 8800 v jednom PC – plne plynule rozlisenie cca 4000 x 2800 !!!
PC: E8200@4GHz,P5K Premium,2GB 1066 Aeneon cl5,9800GTX,22" Samsung 225BW Repro, 2xSamsung 750GB F1, Pioneer DVR-212,Fortron Epsilon 700W,Avance C001, 2xUV Lampa, UB kable
NB1: ASUS Z71Vp+
NB2: ASUS M68Ne
HTPC: miniPC aOpen (PM735,512MB,HDD 60GB), 32" Hyundai Q321
konzola: XBOX360 Premium
NB1: ASUS Z71Vp+
NB2: ASUS M68Ne
HTPC: miniPC aOpen (PM735,512MB,HDD 60GB), 32" Hyundai Q321
konzola: XBOX360 Premium
Mam rad AMD, malo tam nadherne slecny..naozaj prekrasna bola jedna... Mam rad Comfor, slecna v modrom bola krasna...
Mam rad Wii, mlatit nmanjofa v boxe je parada... a slecna bola krasna a mila...
Mam rad HP a ich Chill out kutik so stolnym futbalom, ktory prezil moje zapasy...
Na Invexe bolo prijemne, fotky co ma jofo su kvalitou doooost napixu...ale tie, co som fotil ja, su genialne, dokonale...
A rad sa hram Crysis na Q6600 a obrovskej obrazovke
Mam rad Wii, mlatit nmanjofa v boxe je parada... a slecna bola krasna a mila...
Mam rad HP a ich Chill out kutik so stolnym futbalom, ktory prezil moje zapasy...
Na Invexe bolo prijemne, fotky co ma jofo su kvalitou doooost napixu...ale tie, co som fotil ja, su genialne, dokonale...
A rad sa hram Crysis na Q6600 a obrovskej obrazovke
Me like Pentium
No tak dnes som Invex pochodil asi za 2h cely kompletne a musim zhodnotit tak ako Cracken. Ide to rok co rok dole vodou...na Invex som siel nie ani tak kvoli vystave, ale kvoli stretnutiam. Vsak aktualny rocnik zahrna par pavilonov a tym to hasne. Co bolo zaujimave uz chlapci spomenuli vyssie - hostesky, HDTV hala, AMD a jej hostestky, Penryn, nejake auta...to je asi tak vsetko. Nabuduce uz prejednam veci v hotely a pojdem rovno domov
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555