Zdarec, potreboval by som 30-40 tis. na ruku ,rozmyslal som o Postovej banke (ta ich akcia co teraz bezi) a tiez o HomeCredit (staci zavolat a mete pozicku)
Mate s niecim skusenost ?
Pripadne, viete o niecom lepsom ?
Dakujem.
:surrender:
Poradte pozicku
Poradte pozicku
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
zbehni sa spytat do tatrabanky na bleskovi uver, ak si ich klient tak to budes mat kolo 13%, pokial viem slovenska ma najmenej, no tam som sa na to vybodol po hodinovom cakani, ja som zhanal 120t na auto, no prepocital som si ze mozem snivat na 3 roky
a tieto akoze nebankove subjekty z dialky obchadzaj, banka ma mozno o pol percenta vyssi urok a vybavis pozicku az za 3 dni ne za jeden, no stiahnu z teba len gate nie aj kozu ako tamty
a tieto akoze nebankove subjekty z dialky obchadzaj, banka ma mozno o pol percenta vyssi urok a vybavis pozicku az za 3 dni ne za jeden, no stiahnu z teba len gate nie aj kozu ako tamty
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Nj, tiez som uvazoval, ze tieto nebankove spolocnosti su az prilis vyhodne...
Nedavno som bol v Tatra banke a tam mi chlapik nukal daky matros :pst:
Nedavno som bol v Tatra banke a tam mi chlapik nukal daky matros :pst:
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
ak potrebujes nakup cez home kredit niakej veci, tak to neni az take zle, na splatky napriklad v najke pri 30 percentnej akontaci, preplatis splatkovy predaj na 10 mesiacov o 1600sk co je si myslim dost dobre.
dalsia vec treba ist tam kde mas ucet, mozno ti vedia nieco spravit, inak najlacnejsia je vub, akurat ty si beres dost malu sumu, co ked budes splacat dlhsiu dobu nebude moc vyhodne.
dalsia vec treba ist tam kde mas ucet, mozno ti vedia nieco spravit, inak najlacnejsia je vub, akurat ty si beres dost malu sumu, co ked budes splacat dlhsiu dobu nebude moc vyhodne.
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
mm, skusim asi tatrabanku thx, za nazory