Zdarec, nasiel som doma nabijaciu bateriu ,ale uz sa neda nabit ,pri napojeni voltmetra ukazuje 0V = cize je uplne vybita ,mal som ju odlozenu cca 1rok bez pouzivania :/ som ju proste neved najst
Je mozne takuto bateriu ozivit,a ako ???
[parametre: 8,4V 1200mAh ,nickel cadmium ,znacka Sanyo]
Thx
Ako ozivit bateriu ??
Ako ozivit bateriu ??
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
neozivis... takto do dna vybite baterie nenabijes... spravaju sa ako "skrat" teda ti skratuje nabijacku (neboj, neodide. ale ti ju nenabije...)
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
kua :disgust:
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
no ja som tiez nasiel v garazi baterku je to 21V asi z nejakej aku vrtacky(nebola vytecena, proste dobry stav)..no tak som ju skusil odmerat a nic..vsade mi ukazovalo nulu, vedel som ze taketo baterky su uz K.O. ale predsa...tak som ju na noc nechal po 3V(obycajny adapter) na radiatory kde bola pekne v teple...
Rano som to zasa hodil na multimeter a ukazovalo mi to 1,3 a volta...tak som ju cely nateseny hodil na adapter co mam od aku skrutkovacky a nechal som ju nabijat asi 5-6h...tak som to zase zmeral ale napetie bolo 15V...tak som to este dal na 2h nabijat ale nic...stale 15V...
Teraz ju pouzivam ako zdroj do rucnej baterky...(viete taka velka a tazka...xD) a dost skoro sa vybije...takze aj keD by sa ty podarilo z nej nieco vymackat nebude to ono...
Rano som to zasa hodil na multimeter a ukazovalo mi to 1,3 a volta...tak som ju cely nateseny hodil na adapter co mam od aku skrutkovacky a nechal som ju nabijat asi 5-6h...tak som to zase zmeral ale napetie bolo 15V...tak som to este dal na 2h nabijat ale nic...stale 15V...
Teraz ju pouzivam ako zdroj do rucnej baterky...(viete taka velka a tazka...xD) a dost skoro sa vybije...takze aj keD by sa ty podarilo z nej nieco vymackat nebude to ono...
Taaakze s radostou oznamujem, ze sa mi podarilo vratit zivot tejto baterii : )
Postupoval som takto :
bafol som bateriu na radiator a napojil na slabsiu nabijacku (od mobil. tel.) nechal som to takto cca 11 hod. , dnes som ju vyskusal na zariadeni pre ktore je urcena a vsetko funguje po odmerani voltmetrom ma krasnich 8,3V - povod. 8,4V
takze dakujem za rady ,operacia sa podarila : D
Postupoval som takto :
bafol som bateriu na radiator a napojil na slabsiu nabijacku (od mobil. tel.) nechal som to takto cca 11 hod. , dnes som ju vyskusal na zariadeni pre ktore je urcena a vsetko funguje po odmerani voltmetrom ma krasnich 8,3V - povod. 8,4V
takze dakujem za rady ,operacia sa podarila : D