Pomoc! Potrebujem poradit inac som zajtra "dead"
Pomoc! Potrebujem poradit inac som zajtra "dead"
nazdar. stara nam dala na slovine citat roman od balzaca - Otec goriot a mne dala za ulohu prirovnat rodinne vztahy v tej knihe s rodinnymi vztahmi v skutocnosti. plz mam pisat o tom ako to funguje v rodine teraz. plz poradte nejaku stranku na nete alebo nieco v tom style. plz alebo mi poradte ako to mam s tym dielom skombinovat. zajtra to musim mat!!!!! plz na kolenach
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
no len v referatoch neriesia tento problem. v referatoch pisu ako je to v knihe a to viem. len ja potrebujem vseobecne zhodnotit rodinne vztahy madzi matkou dcerami synmi a otcami.
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
zjavne si to dielo necital. otec goriot je v nejakom starobinci a dcery (jedna sa vola Delfina) ho chodia navstevovat a zakazdym si nieco vezmu od neho. inac len zabaavy, diskoteky, chladstacky chaty a tak, samozrejme v style 200 rokov dozadu. ide o to ze ako ho jeho dcery maju rady a neviem co no ked pride stareho sudna hodina kedy im uz nema dat ani zlaty gros tak sa nanho obe dcery z vysoka vyprdnu. jediny kto je pri nom do poslednej chvile je nejaky chudobny student student ( nechci po mne vediet meno, cital som to pred 7 rokmi, nepametam co som mal na ranajky ale tusim sa volal Rastignac). proste jemu stacila jeho spolocnost a nejake rady, porozpravat sa. prirovannie k dnesnej dobe je to ze deti tahaju prachy z rodicov a rodicia sa ziadnej vdaky nedockaju.
ps : kvety a bonboniery nepijem
ps : kvety a bonboniery nepijem
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
sakra chlapi diki moc. vidno ze ste to citali niektory. jararak RESPEKT ze si to pamatas a aj mena. diki sak zajtra vam napisem co mi ta jezibaba dala.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
vprincipe tam ide o tom ak si dobre spominam ak to ches porovnat....rodicia maju uplne na haku co robia ich akoze ucenlive dokonale ratolesti ...... cize ak su s rodicmi boha za nohy by stiahli ako sa vravi a po nociach sa to k...i niekde cert vie s kym....
moderatori prepacia hadam ten trocha ostrejsi slovnik.....
moderatori prepacia hadam ten trocha ostrejsi slovnik.....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Otec Goriot nebyva v ziadnom starobincy ale v penzione.jararak napísal:zjavne si to dielo necital. otec goriot je v nejakom starobinci a dcery ...
Cim bol chudobejsi tym byval vo vyssich poschodiach(z prizemia az do podkrovia)
A este objavil sa tu hianizmus-dcera si na neho vyprdli ked uz im nemal co dat.A ani na jeho pohreb neprisli lebo mali nejaku slachticku slavnost a poslali na pohreb len 2 parzdne vozy...
Ale to aj tak neni podstatne lebo ty si mal porovnat ,,rodinne vztahy v tej knihe s rodinnymi vztahmi v skutocnosti,,
Inak jararak vauzy respek ze si pamatas o com to bolo