Rad by som uz konecne vyskusal aj inu ako slovensku lyzovacku... bohuzial je ale velky problem si vybrat nejake z alpskych stredisk... ponuka je obrovska, ceny rozne, sluzby tiez...
Preto by som sa chcel obratit na lyziarov, verim, ze na fore sa nejaki najdu, ktori uz alpsku lyzovacku odskusali, aby doporucili nejake stredisko, kam a kedy sa oplati ist... akym sposobom je najvyhodnejsie si lyzovacku dohodnut, ci priamo cez stradisko a mieste hotely a chaty, alebo cez nejaku slovensku cestovku... osobne by som rad isiel zaciatkom decembra...
Takze nech sa paci, piste svoje tipy, postrehy, navrhy, skusenosti...
Lyzovacka v Alpach...
Lyzovacka v Alpach...
STAVIAM NOVY PC PRE VR K VALVE INDEX NA PLATFORME AMD. Stare CPU: Intel i5 3570K, Socket 1155 LGA, chladic: Scythe Infinity, MB: ASRock Z77 Xtreme4, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 2400MHz HyperX, GK: Gigabyte nVidia GTX 1070 8GB OC , HDD: SSD Samsung 850 Evo 500GB + SSD Crucial MX100 256GB + 1TB Seagate + 1TB WD, zvuk: X-Fi Xtreme Music, zdroj: CORSAIR HX 850W, klavesnica: Zboard, mys: Logitech MX518, LCD: 3x24" Iiyama Prolite B2475HDS, Case: Tt Armor
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
ja som bol v rakuskych alpach v dedinke Zell am See...kusok bolo znamejsie lyziarske stredisko Kaprun, ale kedze ja jazdim na doske, tak mi moc nevyhovovali taniere na Kaprune...svah bol rano vyratrakovany, necakoalo sa pri nastupovani na sedacku max. 2-3min. aj to len po obode do 13hod., kopce sa dali jazdit x sposobmi...ubytovnania tam bolo kolko si len chcel...byvali sme v malom hoteli...majitel bol zo slovenska, takze nebolo problem sa dohodnut...ale zial si nepamatam kolko sa platilo za pernamentku na sedacku...akurat viem, ze ta pernamentka platila aj v Kaprune a okoli...kazde rano miestna tv vysielala ako to kde vizera, kde je kolko snehu uplna parada...strasne sa mi tam pacilo, najlepsia dovolenka v zivote...chystame sa aj tento rok...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Rakusko = Hochkar (alebo ako sa to pise) ... najlepsia boardovacka mojho zivota, ubytko sa da zohnat par km odtial uz okolo 25 eur na noc ... celodenny skypas okolo 10 eur pre dieta, dvojnasobok pre dospeleho
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !