www.g-profit.sk - potrebujem info

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

www.g-profit.sk - potrebujem info

Príspevok od používateľa LoPiO »

Neverim tejto spolocnosti. Je jasne ze to niaky druh pyramidovej hry.

Len potrebujem viac info ako argumentov preco im neverit, pretoze potrebujem mojmu bizkemu cloveku vysvetlit, ze nech tam nedava peniaze.
Pozrel som si niake fora kde o nich pisu ludia aj to som mu ukazal, ale niako nema k tomu doveru k tym prispevkom.

Tak ak mate niakych znamych co maju s nimi skusenosti alebo vy sami dajte mi vedet alebo aj ked o nich najdete dalsie informacie, ktore potvrdia, ze tato spolocnost nehra cistu hru, postnite to sem.

Ziadam aby sa tu nerozsiril flame. Spolieham sa na moderatorov, ze to tu udrzia ciste.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa A2C »

Je to cista Pyramida takto spytaj sa ho co mu daju za to ze im da peniaze aky maju produkt co s jeho peniazmi spravia? naco to tam vobec dava a naco to tam davaju ostatny? a kto je tvoj blizky? ak ma tolko peniazov na rozdavanie mozme sa pobavit o investovanie do svetovych fondov :wink:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

Znamemu raz povedz, ze to je blbost, nechaj mu precitat tie prispevky. Ak tam aj potom bude chciet vlozit peniaze, tak uz nerob nic a nechaj ho, nech sam zisti (alebo nezisti, ked je extremne blby). Rozhodne by som sa nesnazil "pomoct" mu a rozmyslat zanho; pokial si nechce od teba dat nieco rozumne vysvetlit, tak nestoji za to, aby si tomu venoval svoj cas a usilie.
Ja totiz blbych ludi nemam rad a ked nezacne rozmyslat po prvom upozorneni, tak by som mu uz v tomto ohlade nevenoval ani pikosekundu.

Opytaj sa ho, ci vie, ze ten poplatok za tu extra kartu sa plati kazdy rok :). Alebo mu daj radsej facku, nech sa zobudi.

PS: Slovo "niaky" je totalna kravina a strasne mi to sklbe oci. Je "nejaky" a "nijaky", odteraz uz to budes pisat spravne.
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

sa ho opytaj ci vie nieco o historii, ak odpovie ano tak sa ho spytaj ze ci si pameta ako dopadlo horizton, bmg, a neviem kolko ich este bolo, ak ti povie hej, tak sa ho spytaj ci chce dopadnut rovnako. tieto otazky by sudnemu cloveku mali stacit
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
schyzoy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa schyzoy »

Pozrel som na tu stranku ale nikde sa nepise o co vlastne ide. O co vlastne ide? Ze mozes akoze lacnejsie nakupovat? A ako? Co treba? Nikde to tam nevidim....

Poznam pripad jedneho klienta, ktoremu ista spolocnost ponukala fantasticku ponuku: Za 60.000 si moze kupit specialnu kartu, ktoru ked ukaze vo vybranych(!) obchodoch, dostane automaticky zlavu 3% z nakupu. PARADA!!!!

Ibaze: Ak chces aby sa Ti aspon vratilo tych 60.000, musis spravit v tych "vybranych" obchodoch nakup aspon za 2.000.000,- SKK !
Dobra ponuka panovi v preddochodkovom veku, ktory kupuje akurat tak potraviny a sem-tam nieco pre vnucatka...

Takze asi tak, a to je len 1/miliontina z toho, co vsetko sa ludom na Slovensku ponuka. Ale to je na dlhsiu debatu :wink:
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
PC
MB: Asus TUF Gaming B550M-PLUS CPU: AMD Ryzen 3 3100 RAM: Patriot Viper 4 Steel Series DDR4-3000 16 GB GPU: Sapphire AMD Radeon RX580 4GB PSU: SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

NB
Acer Aspire S3

Návrat na "Debata o všetkom"