Sestru 18r 168cm 50kgjararak napísal:a co dobreho mas ty?A2C napísal:Ideme obchodovat s bielim maskom? ak ano tak sa pridam :twisted:
Co pod strom??
Len aby toto tvoja zena neobjavila, lebo to vyznelo dost dvojzmyselne. Ja si asi spravim radost tymto, ak sa mi to podari zohnat za slusnu cenu. Brachovi mozno kupim PSP alebo prispejem na snowboard, to este uvidim. Fotrovi by som chcel poriesit nieco, este neviem co (rozmyslal som nad hodinkami alebo nejakym extra balenim vina + chujovin) a mame este uvidime.Brblosko napísal:Ani nevie o co prisla ... [-X
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
oki, to beru , posles fotoA2C napísal:Sestru 18r 168cm 50kg
ja som ocovi pozhanal lcdcko a prihodim mu moju 6800 do kompu, mame nejake oblecko, uz si ho aj objednala, segre asi vykupim hrackarstvo, holke kupim asi ten syfilis z alzy, svokre nejaku peknu sviecku (a klince do truhly ), svokrovy asi nejake popolnik alebo co, naruzivy fajciar
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
to je velmi jednoduche budes davat kazdy mesiac do fondov 100 000Sk po dobu 45 rokov a 8 mesiacov pri uroku 13% a modlit sa aby nepadol na 12%miqra napísal:ja chcem 100 000 000 eur... dakujem jeziiiisku...
samozrejme pri kurze koruny 34Sk = 1eur
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel