Ako ste spoznali web pretaktovanie.sk?
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Ako ste spoznali web pretaktovanie.sk?
zdarec,
tu piste ako ste spoznali web www.pretaktovanie.sk
-ako casto ste tu, a aky cas tu stravite za den
-od koho/ako ste ju spoznali a take haluzne veci :]
Zacnem..Takze pretaktovanie som nasiel cez google, sice neznasam google, ale nejakou nahodou som zhanal nieco do pc..naskocilo mi tu pretaktovanie.sk, tak som si povedal ze sa tam pozriem..ked som otvoril stranku totalne ma zaujal design, nie ako na nejakom wareze taky usporiadnay a taaak..no ale aj tak som si nevedel predstavit ze na tomto webe budem o mesiac zavisly
Poprezeral so si web, ale pripadal mi taky nudny, no na druhy den som sa sem prisielpozriet znova..a to uz bolo ine..potom pretaktovanie putovalo do Rychleho spustenia v opere a je na kazdodennom poriadku..chodim sem casto, zacala ma to bavit
Len tak dalej pretaktovanie, da best web
tu piste ako ste spoznali web www.pretaktovanie.sk
-ako casto ste tu, a aky cas tu stravite za den
-od koho/ako ste ju spoznali a take haluzne veci :]
Zacnem..Takze pretaktovanie som nasiel cez google, sice neznasam google, ale nejakou nahodou som zhanal nieco do pc..naskocilo mi tu pretaktovanie.sk, tak som si povedal ze sa tam pozriem..ked som otvoril stranku totalne ma zaujal design, nie ako na nejakom wareze taky usporiadnay a taaak..no ale aj tak som si nevedel predstavit ze na tomto webe budem o mesiac zavisly
Poprezeral so si web, ale pripadal mi taky nudny, no na druhy den som sa sem prisielpozriet znova..a to uz bolo ine..potom pretaktovanie putovalo do Rychleho spustenia v opere a je na kazdodennom poriadku..chodim sem casto, zacala ma to bavit
Len tak dalej pretaktovanie, da best web
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
..poradil mi ho kamarat, ktory tu bol regnuty asi pol roka predo mnou (zdravim culi7 )
..ze ak si chcem spravit prehlad ohladom IT tak jednoznacne odporuca - nakolko som ho ziadal o rady ohladom upgrade pc
..hneD som sa registroval, zaujal ma hlavne design a prehladnost aka sa malokedy vidi u slovenskych/ceskych fór - ak vobec.. ale aj to, ze vacsina uzivatelov su naozaj "borci" do IT, nie nejake lamky
..tak ako vravi mureec, psychicka zavislost sa okamzite prejavila v plnej miere a denne tu stravim minimalne taku hodinku . cez vikendy viac .. samozrejme som tu kazdy den
..fakt super fórum, u mna najviac klikana a refreshovana stranka
p.s. naviac si cenim, ze tu naozaj platia pravidla a za porusovanie su uzivatelia naozaj "oceneni" rankom/banom .. na inych fórach sa to dost zvrhava..
..ze ak si chcem spravit prehlad ohladom IT tak jednoznacne odporuca - nakolko som ho ziadal o rady ohladom upgrade pc
..hneD som sa registroval, zaujal ma hlavne design a prehladnost aka sa malokedy vidi u slovenskych/ceskych fór - ak vobec.. ale aj to, ze vacsina uzivatelov su naozaj "borci" do IT, nie nejake lamky
..tak ako vravi mureec, psychicka zavislost sa okamzite prejavila v plnej miere a denne tu stravim minimalne taku hodinku . cez vikendy viac .. samozrejme som tu kazdy den
..fakt super fórum, u mna najviac klikana a refreshovana stranka
p.s. naviac si cenim, ze tu naozaj platia pravidla a za porusovanie su uzivatelia naozaj "oceneni" rankom/banom .. na inych fórach sa to dost zvrhava..
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
..inac ako si sa stal administratorom?
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
- matej21
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
ja tiez asi cez google , to uz nepametam , ale som sem prisiel a som nerozumel ani slovo , nevedel co to pretaktovanie je a tak, a od vtedy mam pretaktovanie spustene skoro nonstop , pouzivam operu a stranky ktore casto navstevujem ani nezatvaram a teda som tu stale ked som na pc
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s
onedlho to budu 3roky co som sa regol na pretaktovanie.sk, ako som sa sem dostal si uz fakt nespomeniem. ale asi som to vygooglil : ) urcite nelutujem.
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bolo to vyse dva roky dozadu, ked som potreboval daky help ohladom IT novinkach a tak, jeden kamos mi dal par stranok kam mam kuknut, tak som sa sem regol, a dako ma to tu chytilo a som tu dodnes najlepsie slovenske forum o IT ... 8)
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
uff no uz ani neviem ako presne ale viem ze som zhanal jeden chladic ktory sa na slovensku nejak velmi nepredaval tak som sem hodil otazku ze kde ho zohnat
predtym som bol dost na PCT a teraz tam uz ani nechodim v podstate...
no a som tu dost casto... aj ked nieco ine robim tak mam stranku stale zapnutu v tabe a sem tak kuknem ze kto zas kde porusuje previdla
predtym som bol dost na PCT a teraz tam uz ani nechodim v podstate...
no a som tu dost casto... aj ked nieco ine robim tak mam stranku stale zapnutu v tabe a sem tak kuknem ze kto zas kde porusuje previdla
Ako? Netusim. (ale sam, na nikoho odporucanie)
Kolko? Dlho - keD som on-line, tak v podstate furt. (clovek keD najde ludi s rovnakou "krvnou skupinou", da sa predpokladat ze sa bude vraciat )
Za hlavne + povazujem:
1. ze sa tu neriesia len take veci typu: "ako to mam stiahnut", "nejde mi pustit video", "reupload pls, nemam na rapidshrare konto"...
2. poriadok
3. vysoka informacna hodnota (prispievat mozem nie tym, co som kde sosol, ale tym, co viem)
...a je tu sranda
Kolko? Dlho - keD som on-line, tak v podstate furt. (clovek keD najde ludi s rovnakou "krvnou skupinou", da sa predpokladat ze sa bude vraciat )
Za hlavne + povazujem:
1. ze sa tu neriesia len take veci typu: "ako to mam stiahnut", "nejde mi pustit video", "reupload pls, nemam na rapidshrare konto"...
2. poriadok
3. vysoka informacna hodnota (prispievat mozem nie tym, co som kde sosol, ale tym, co viem)
...a je tu sranda
Naposledy upravil/-a Gudas v Ne 25. Nov, 2007, 17:40, upravené celkom 1 krát.
ja som nieco smejdil cez google a nasiel som pretaktovanie.Som tu stale ked mam pustene pc.
Musim povedat ze sa mi to tu velmi paci, celkovo ludia aj ked sa nepoznaju osobne sa tu k sebe spravaju ako kamarati, bazar je dost super co sa tyka ohladom bezpecnosti.
Patri za to pochvala vedeniu tochto fora, aj ked niekedy su dost ostri [-X
Gramatika EDIT - kOsTi ... ehm
Musim povedat ze sa mi to tu velmi paci, celkovo ludia aj ked sa nepoznaju osobne sa tu k sebe spravaju ako kamarati, bazar je dost super co sa tyka ohladom bezpecnosti.
Patri za to pochvala vedeniu tochto fora, aj ked niekedy su dost ostri [-X
Gramatika EDIT - kOsTi ... ehm
Asus Zenbook Duo Pro
Vtedy sa pisal 23. maj roku 2005.
MOj naj kamos (MBG) sem chodieval veeelmi dlho . A tak aby som bol in zcal som aj ja .
Pretaktovanie ako take je naj IT form na slovensku o tom tu nik nepochybuje.
Najviac ma tu ale stale drzi ochota uzivatelov ( napr. vdaka takemu A2C mam dosku ), proste sme ako jedna velikanska rodina
Ako casto sem chodim? Stale ... uplne stale ked som za pc. Je jedno ci som doma , u kamosov, alebo niekomu robim pc , stale som na pretaktovani. Tak to aj ostane. Toto forum je proste moj druhy zivot...
MOj naj kamos (MBG) sem chodieval veeelmi dlho . A tak aby som bol in zcal som aj ja .
Pretaktovanie ako take je naj IT form na slovensku o tom tu nik nepochybuje.
Najviac ma tu ale stale drzi ochota uzivatelov ( napr. vdaka takemu A2C mam dosku ), proste sme ako jedna velikanska rodina
Ako casto sem chodim? Stale ... uplne stale ked som za pc. Je jedno ci som doma , u kamosov, alebo niekomu robim pc , stale som na pretaktovani. Tak to aj ostane. Toto forum je proste moj druhy zivot...
Naposledy upravil/-a ANONYM_a7 v Ne 25. Nov, 2007, 18:03, upravené celkom 1 krát.