Asus M2N-E SLI flash biosu
Asus M2N-E SLI flash biosu
mam tuto dosku, moznost na OC sa mi pacia... len napetie CPU sa neda menit ! teda da ale len smerom dole od 1,3 a menej no a z toho mi vypliva ze potrebujem asi novsi bios.
Poradte prosim ako. Nikdy som to predtym nerobil. a neukamenujte ma ze to neviem.
Poradte prosim ako. Nikdy som to predtym nerobil. a neukamenujte ma ze to neviem.
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270
Podla mna ti flash biosu nepomoze
Ja mam ASUS M2N-E a takisto neviem dvihnut napetie na RAM nad 1.95V. Bios mam najovsi.
Inak asusky maju utilitku priamo v biose cez ktoru vies upgrade bios rovno napr z USB kluca.
Riziko je iba ak by ti vypli prud (je dobre mat ups), alebo to risknut.
Ja mam ASUS M2N-E a takisto neviem dvihnut napetie na RAM nad 1.95V. Bios mam najovsi.
Inak asusky maju utilitku priamo v biose cez ktoru vies upgrade bios rovno napr z USB kluca.
Riziko je iba ak by ti vypli prud (je dobre mat ups), alebo to risknut.
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 13PRO. www.cistenie-klimatizacii.sk)
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Nieje to ziadne riziko, ale skor bravcove rizoto so syrom, nakolko nove dosky maju system BIOS Recovery na original CD, keby sa nahodou Flash nezdaril...
Asus M2N-E SLI nie je prave OC-Friendly doska, ale aj tak vela zdaru.
Also...gute Reise...
Asus M2N-E SLI nie je prave OC-Friendly doska, ale aj tak vela zdaru.
Also...gute Reise...
Spoiler: ukázať
a ako ti pomoze CD ked sa ti pc ani nezapne ? jedine riesenie ktore ja poznam je zohnat niekoho kto ma taku istu dosku a za jazdy to preflesovat.
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 13PRO. www.cistenie-klimatizacii.sk)
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Prd makovy sa ti PC nezapne!
Vsetko sa ti zapne, akurat sa neinicializuje BIOS, ten je ale na instalacnom CD a reflashne sa sam, ak bude dobra nalada a nebudu obe ruky lave alebo len jedna prava ako ma chudak Theodore Bagwell...
Vsetko sa ti zapne, akurat sa neinicializuje BIOS, ten je ale na instalacnom CD a reflashne sa sam, ak bude dobra nalada a nebudu obe ruky lave alebo len jedna prava ako ma chudak Theodore Bagwell...
no nebudem sa hadat nikdy sa mi to nestalo a dufam ze ani nestane. Hlavne je ze flash biosu mu aj tak nepomoze.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
:8O: to fakt nedokaze menit tato doska Vcore ?? neda sa to aspon cez nejaky software ?
a este by som chcel vediet ako spravim aby mi ramky isti v dual channel? Cpu-z mi ukazuje single ramky mam 2x1gb a-data vitesta 800mhz extreme edition
inak procesor dava stabilne 2,75 Ghz pri defaultnom napajani !
a este by som chcel vediet ako spravim aby mi ramky isti v dual channel? Cpu-z mi ukazuje single ramky mam 2x1gb a-data vitesta 800mhz extreme edition
inak procesor dava stabilne 2,75 Ghz pri defaultnom napajani !
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Dual Channel nastavis tak, ze das moduly buD do zltych, alebo ciernych slotov a pri POSTe uvidis, ze ti vypise "...128bit..."
5rkna: na tej mojej doske teda m2n-e sli je sli rezim 2 x pci-e 8x
inak toto je moj OC, neviem ked ta doska nevie menit Vcore ma ten flash nejaky zmyslel ?
http://www2.subory.sk/getx/31452/bd0b1/Bez.nazvu.JPG
inak toto je moj OC, neviem ked ta doska nevie menit Vcore ma ten flash nejaky zmyslel ?
http://www2.subory.sk/getx/31452/bd0b1/Bez.nazvu.JPG