Fuuu tak dobra tema chlapi a aj ma velmi potesila. Za tym ako stranka a fórum vyzera dnes je neskutocne mnozstvo prace a straveneho casu ludi, ktori sa mu venuju, alebo venovali sa a samozrejme aj normalnych uzivatelov, pretoze vy a vase vedomosti da sa povedat tvoria fórum ako take.
Zaujimalo Vas tusim ako to cele vzniklo. To comu som sa povodne venoval, alebo teda kde som zacal pisat bolo stare zname
www.overclocking.cz kde som pisal, potom prislo fórum, ktore malo naozaj grady (v danej dobe sa este HW nemenil tak casto, novinky vychadzali menej casto a tak sa naozaj ladilo do spiku kosti
).
Neviem kedy presne, som pisal aj pre zive.sk a potom ma "jeden pan" oslovil (on sa tu snad ozve) ci sa nespravi projekt -> pretaktovanie.sk no a zarodilo sa pretaktovanie.sk kde sme pisali dvaja po veceroch (a ze to boli fakt presedene vecery pisanim...studovanim a zaciatkami v testovani..)...ono snad sa niekto pameta na ten pametny cierno - cerveny dizajn
- taka nostalgia.
No a postupne sa menil dizajn, obsahova stranka (mal som vtedy velmi vela casu pisat a naozaj velmi detailne sa venovat OC sfere) a postupne sa skvalitnoval aj obsah (ono sa to lahko povie ale na fora som este chodil s klasickym modemom a ucty doma castokrat vo vtedajsej dobe presahovali sumu 4000sk :roll: ).
Dnes uz v podstate recenzie / testy nepisem (ale potesim..nieco dobreho na buduci tyzden chystam
comeback
) ale na fore travim snad cely den a snazim sa radit ako mi dovoli cas (co posledne mesiace je naozaj otrasne s tym casom..).
Este raz ma tema ozaj potesila a zahriala...