pretaktovanie karty Club 3D nVidia geforce 6600
--------------------------------------------------------------------------------
ahojte..kukal som tu v diskusii nejake info o tejto karte, no nejako sa mi nic nepodarilo najst..mal by som par otazok a nakolko som vlastnikom pc len nieco cez mesiac(amater) , nechytajte sa za hlavu kvoli tomu, co ma trapi... takze ja tuto kartu mam, dlho som sa ju snazil nataktovat, ale nejako som to cez tie kadejake programy nevedel...raz som zistil, ze ju mozem taktovat priamo v ovladaci od vyrobcu, takze povodnu taktovaciu frekvenciu jadra karty som zmenil z 300 mhz na 500 mhz a frekvenciu pamate zo 600 mhz na 691 mhz..zaujimalo by ma, ci tieto hodnoty niesu pre kartu nejako nebezpecne, bo ja sa v tom moc nevyznam..zlepsenie v hrach viditelne nastalo a tak by som si toto nastavenie rad ponechal, ak teda je relativne bezpecne...nepridaval som ani ventilatory, nerobil som ziadne vnutorne upravy, skratka len som ju pretaktoval..este tam mam polozku, ze NASTAVENIE standartneho 2D, alebo vykonneho 3D, co to v praxi znamena, ak niekto vie?inak mam nejaky program aj na zmenu taktovania procesora AMD Athlon64 3000+, mozem aj ten pretaktovat bez pridania akehokolvek ventilatora?sa mi zda, ze z 2.01 ghz sa to da zvysit az na 2.50 ghz...vopred dik za vsetky pohodove odpovede..
Takze toto bol moj prvy suhrn otazok na tomto fóre...
:) vela ludi mi tu vela veci od vtedy poradilo a este viac naucilo...
zas vsak prisiel cas, poDakovat jednemu jednotlivcovi extra...
a tym je uzivatel s nickom DEXTER, bo ten co si pri mojich otazkach ci tu, alebo na ICQ vytrpel, tak to asi nikto..hehe:) cize vDaka!!
Pamatne mi ostane najma hadanie sa do krvi z mojej strany, ze v catalystoch nie je ani za ten svet polozka Wait for vertical synchronizations...