faktura nastastie az okolo 20 decembra dojde, ale sladkosti bola kopa + dake tie stovecky na pomoc
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
neviem, ci to tu mozem napisat...8)
...aj keD je po desiatej vecer, co uz by som teda mohol, ale nahodou by si to precital niekto neplnolety zajtra pred touto vecernou hodinou a...
Flasku A inak samozrejme uplne idealne bolo, keD som sa rano ponahlal a skoro rozflakal nejakeho snehuliaka ci co som to mal v topanke
///edit
Bikermotyl napísal:neviem, ci to tu mozem napisat...8)
...aj keD je po desiatej vecer, co uz by som teda mohol, ale nahodou by si to precital niekto neplnolety zajtra pred touto vecernou hodinou a...
ja som akurat prisiel z akcie , kde som s kamosmy robil Mikulasa (ja som bol cert) ... skoda ze som bol za sofera a ostatny za spongie ale bola sranda behat po znamych a strasit tie detiska, ze az isli dusu vykricat
Mne dnes Alza na mikulasa priniesla toto: http://www.ferra.ru/images/167/167338.jpg
+ rano som mal v mojich smradlavych topankach asi 4 cokolady, ale padli este doobeda v skole.
ja z prace 11/12 platu ako nejake vianocne odmeny to potesilo
doma som si nasiel nejaku milku, pomarance, oriesky na ktore som sa tesil
joj ja by som tiez chcel take co nemozem pred 10 spominat , idem asi znova byvat sam do mesta
Rano som vo svojich lodiach nasiel asi 20cm cokoladovy kusok - Mikulasa samozrejme...
V praci samozrejme nic, a to vratane dovolenky a trinasteho platu ...
Od nemenovanej anglickej firmy som mal na poste balicek plny chladicov na tester ...
A potom to, co spominal Biker este pred desiatou vecer 8)