Vase teploty 2140/2160
Vase teploty 2140/2160
Ak som si to nikde nevsimol, ospravedlnujem sa.
Zaujimali by ma Vase teploty na tychto 2 CPU, idle/burn, s akym chladicom mate tie hodnoty, samozrejme pri akych taktoch.
Danke.
P.S. Co znaci teplota Tjunction?
Zaujimali by ma Vase teploty na tychto 2 CPU, idle/burn, s akym chladicom mate tie hodnoty, samozrejme pri akych taktoch.
Danke.
P.S. Co znaci teplota Tjunction?
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
- Juri1990
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2007, 08:00
Ja mam idle cca 29°C a bur cca 56°C(hodnoty su z programu TAT) a chladic mam AC Freezer 7 pro + kvalitny vichor v bedni(hore mam vyrezanu dieru a 145mm 230VAC 30W 2550ot/min), ale ten vetrik mi s CPU nerobi takmer nic(aj tak mam vlazny chladic a pri burn sa ledva ohreje, ale pri starom AMD boxe(1jadro) to bolo o inom), skor VGA ide dole a RAMky deto.
edit: Ja mam 9x345
edit: Ja mam 9x345
Naposledy upravil/-a Juri1990 v So 08. Dec, 2007, 20:26, upravené celkom 1 krát.
CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ja mam 30 stupnov iddle a co som vsimal kolo 55 burn chvilocku po crysise. nemam na procaku pastu lebo mi akosi dosla a mx2 tam dam az ked budem prekladat v pondelok/utorok do novej bedne. chladic ninja, pasivne, nikde ziadny zavan ani nic podobne, taktovanie zatial 8x233 cize ak ste vsimavy tak mam 2140.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Pekne hodnoty Josifek...
Ja mam BOX chladic, idle okolo 35/37 a max BURN (Crysis) cca 55. Este mu nalozim a zistim nove udaje, potom hodim post.
EDIT: pri default voltazi (1.344V).
Ja mam BOX chladic, idle okolo 35/37 a max BURN (Crysis) cca 55. Este mu nalozim a zistim nove udaje, potom hodim post.
EDIT: pri default voltazi (1.344V).
- jararak
- Moderátor
ja som si dokupil aj taku nadheru ze 2x vitesta 800mhz lebo som mal pocit ze som dosiahol maximum co da ta stara 533 pqi (shit) ramka. bohuzial je to msi (shit) doskou ta ma nepusti cez 533, proste ani svatomu, uz klakne pri 534mhz. taaze, teraz sa rozhodujem aku dosku kupit (do 3t) a potom sa budem bavit dalej s tym 

Watching you ...
P5K scool:jararak napísal:ja som si dokupil aj taku nadheru ze 2x vitesta 800mhz lebo som mal pocit ze som dosiahol maximum co da ta stara 533 pqi (shit) ramka. bohuzial je to msi (shit) doskou ta ma nepusti cez 533, proste ani svatomu, uz klakne pri 534mhz. taaze, teraz sa rozhodujem aku dosku kupit (do 3t) a potom sa budem bavit dalej s tym
stoji par korun cez 3...ale oplati sa
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
Jarajak - ne OT mi tu
(to bol for)
Inak ja mam vid podpis, najlepsie rezenzie a dosiahnute max FSB v tejto cenovej kategorii, Asus P5K ani nahodou chlape!
Just browse internet and read tests, Biostar RuLeZ 8)
http://www.pcstats.com/articleview.cfm? ... 73&page=12
http://www.xbitlabs.com/articles/mainbo ... html#sect0

Inak ja mam vid podpis, najlepsie rezenzie a dosiahnute max FSB v tejto cenovej kategorii, Asus P5K ani nahodou chlape!
Just browse internet and read tests, Biostar RuLeZ 8)
http://www.pcstats.com/articleview.cfm? ... 73&page=12
http://www.xbitlabs.com/articles/mainbo ... html#sect0
:8O: preco?schyzoy napísal: Asus P5K ani nahodou chlape!
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
No ja som dost opatrny skor ako nieco kupim, a ver mi, P5K bola prva o ktorej som uvazoval, a nkoniec som sa rozhodol pre tu v podpise.
Ta Asuska co som cital recenzie - slaby OC potencial, nastavenia v Biose, nizke max FSB, pomerne dost velke teploty na NB/SB uz v defaulte,...
Ta Biostarka je pravy opak, a este stoji menej
Dost bolo OT, uz len prispevky na temu, ostatne cez SS pls
Ta Asuska co som cital recenzie - slaby OC potencial, nastavenia v Biose, nizke max FSB, pomerne dost velke teploty na NB/SB uz v defaulte,...
Ta Biostarka je pravy opak, a este stoji menej
Dost bolo OT, uz len prispevky na temu, ostatne cez SS pls
- jararak
- Moderátor
asusu nejak nechcem, videl som uz viacej staznosti na nich a nejak mi netrha zili za nimi. skor som uvazoval nad gigabytou alebo -->
ako sa vam vidi rozdiel medzi Biostar TP35D2-A7 a Biostar P35D2-A7
tu p-ckovu som pouzil v jednom kompe a hned som tam 2160 dal na 2,61ghz ani si to nevsimol komp. ci sa oplati priplatit tych 500 sk alebo nie :/
ako sa vam vidi rozdiel medzi Biostar TP35D2-A7 a Biostar P35D2-A7
tu p-ckovu som pouzil v jednom kompe a hned som tam 2160 dal na 2,61ghz ani si to nevsimol komp. ci sa oplati priplatit tych 500 sk alebo nie :/
Watching you ...