Po dnesku ma to nejak chytilo...cely den behat po BVV s autickami, narazat do ludi, pocuvat slova zavisti a prosby...anoo
Jedno som ciastocne rozflakal, to sa uz asi nepreda, vezmem si ho do opatery a nieco s nim vykutim.. bude to vyzerat hnusne...a mozno aj zhori...alebo bude jak raketa
Kedysi siel v TV serial, kde chalan mal nadherny zlty RC vrtulnik. Strasne som mu zavidel... vlastne aj doteraz tosku zavidim :sorry: Ale nic take som nikdy nemal
ja sm chcel vzdy vrtulnik ale ani lietadlo by nebolo zle
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
Tie farebne sa nedaju otlkat o stanku na vystavisku a kluckovat medzi ludmi... zajtra dam fotku mojho po par havariach so stankami.. idealny sposob ako sa dat do reci s peknymi predavackami
No jasneee, v BB je dokonca fajna draha na ne v sasovej.. na moju imprezu za 900korun prilis velka , a uricte vrtulnik ale treba cas a najprv peniaze na ine veci..
no tak mne bracho priniesol na vianoce RC helikopteru za nejakych 1100ceskych. nic moc, len taka hracka...no nedalo sa to dobre ovladat, v podstate sa to nedalo nijak ovladat ked to uz vzlietlo...tak mi usla z dohladu, bohviekde spadla a ani po dvojdnovom patrani som ju nenasiel...taze ak take nieco budete mat davajte si vacsi pozor jak ja ale inac to malo velku silu, lietalo to do fakt dobrej vysky len skoda toho ovladania..no mozno to bolo tym ze braskovi uz predtym parkrat spadla..ktovie
Ja vlastnym tento vetron: Link
ale doteraz som na nom nenalietal dokopy viac ako 10min.
Tak som ho velmi chcel ze ked som ho dostal ma to uplne omrezelo :roll: