problemik s Windows XP profi

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

problemik s Windows XP profi

Príspevok od používateľa AdsBot [Google] »

...zdravim.
Mam XP profi a nedavno mi zacal problem, ze zastupcovia na ploche pre 3,5 FLOPPY, CD-R ,DVD a CD-RW ca nevedia spojit s mechanikami a po kliknuti na nich mi vyhodi hlasku /problem so zastupcom ciel nanajdeny/ Ak vojdem cez TENTO POciTAc tak zast.mechanik pracuju spravne, ale ty na ploche nie. Skusil som ich odstranot a znova nainstalovat, no stale ten isty problem.
Sucastne sa mi zacala vyhadzovat hlaska v ponuke START - NOVe NAINsTALOVANe PROGRAMI, ale nic nove som neinstaloval.
cO to moze byt?
Vopred diky za radu neskusenemu.
a_WerOOn
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa a_WerOOn »

projed si PC antovirem a antispywarem... mozna tam mas nezvaneho hosta.. :twisted:
Používateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Ano bude to urcite SPyware. Skus si stiahnut program SPY BOT (staci zadat cez google hned ho najde)....po nianstalovani si zvol SK jazyk - updatni databazu a potom skontroluj - najdene spyware odstran. Potom by to relativne mohlo ist :?:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ

..k veci

zdravim, postupoval som na zaklade vasich rad, nasiel som si SPYHUNTER stiahol a nainstaloval, zadal som SCAN a bol som prekvapeny co vsetko ponachadzal.
Zadal som prikaz REMOVE , ale vyhodilo sa mi okno kde treba oduhlasit DOSTATIE FULL VERZIE. Tak neviem ako mam teraz postupovat dalej ??
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

SKus ten SPY BOT je zadarmo a patri k najlepsim....
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ

..nieje to celkom tak.....

...ano mas pravdu, scanovanie PC je tam zadarmo ,ale odstranenie napadnutych casti uz zadarmo nieje, pretoze ktomu potrebujes FULL VERSION a nie len SCANNER... ten ti takticky samozrejme nahlasi parazita,ale neodstrani ho.
...k doinstalovaniu treba creditkou uhradit len 29,99 USD a cakat co sa bude diat.

..alebo sa mylim? Ako si to dokazal pouzit ty zadarmo?
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ

....oprava !

...vecera ked som hladal ten antispyware prog. ci si odporucil, som omylom ztiahol podobny produkt s nazvom SPyHunter 1.1.29, myslel som ze myslis na tento produkt, ale zistil som, ze som sa pomylil ja, pri zadavani nazvu, tak som si ho nainstaloval.... 8O
V podstate nie na skodu, lebo pouzijem aspon scan,ktory je tam free na potvrdenie ci, mi SPYBOT nieco neprehliadol. :roll:

...takze PC som si vycistil, a bolo tam toho sajrajtu pozehnane,uf, darmo surfovanie... a jeho nasledky, len ten pociatocny problemi XP ze mi nespolupracuju zastupcovia mechanik s mechanikami sa neodstranil a stale mi vypisuje, NOVE NAINSTALOVANE PROGRAMI a nic som neinstaloval... hm? :cry:
..premyslal som ci nemam zadat prikaz naOBNOVENIE SYSTEMU WIndows ? ....co to moze vsetko napachat v PC, resp ake su negativa :?:
a_WerOOn
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa a_WerOOn »

Proste... vrati ti to vse co mas na disku vcetne instalaci na bod k datumu ktery si urcis...

Je jasne ze se ti strati veci instalovane po datu obnoveni..!!!! :!: :!:

| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi
| CANON A510 | Nokia N70+512 MB
andynko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00

e?

Príspevok od používateľa andynko »

ako prepacte, ale neviem co tu riesite, ked rozhodne najlepsi program proti spyware a nielen proti nemu FREE je AdAware a to je 150% pravda, na co nejake dema, shareware a podobne?
andynko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00

SpyBot

Príspevok od používateľa andynko »

vyskusam ho :) :P

Návrat na "Programy a problémy s nimi"