Zhanam knihu
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Zhanam knihu
Ludia nevidel niekde z Vas v shope knihu zvanu Cierny krasavec ( Black Beauty), popripade nejaky net shop, ( o com silne pochybujem) popripade aj kebyze ste to mali doma v nejakom ne salatovom vydani aspon zicat na ofotenie.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Nie je to nahodou o nejakom konovi?
Ak ano, tak tu som nevidel... Ale nie, zda sa mi ze ju mali v zamkoch v pantharei (ci jak to je), ale je to daleko od mojho domu (hodina chodze tam + hodona spat - na to sa vys...em :roll: )
EDIT:
Urcite som tuto knihu niekde videl, ale neviem kde.....sakra...teraz celi den kvoli tebe o tom budem muset rozmyslat...ah
Ak ano, tak tu som nevidel... Ale nie, zda sa mi ze ju mali v zamkoch v pantharei (ci jak to je), ale je to daleko od mojho domu (hodina chodze tam + hodona spat - na to sa vys...em :roll: )
EDIT:
Urcite som tuto knihu niekde videl, ale neviem kde.....sakra...teraz celi den kvoli tebe o tom budem muset rozmyslat...ah
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
ak je toto ona tak aj tu
http://www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp= ... ec&uCo=all
http://www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp= ... ec&uCo=all
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
chatagym, vypredane, tak ako vsade kde som to aj nasiel.
v kosiciach som prebehal vsetky knihkupectva a nikde to nemaju a nevedia to ani objednat. dik za tu anglicku verziu, asi sa budem musiet uchytlit jedine ak Timeshifter nahodou najde tu knihu v tej predajni kebyze tam nahodou isiel. nestihas to nahodou tento tyzden?
a hej je to o tom konovi. na mna sa nepozerajte, neni to pre mna, darcek
v kosiciach som prebehal vsetky knihkupectva a nikde to nemaju a nevedia to ani objednat. dik za tu anglicku verziu, asi sa budem musiet uchytlit jedine ak Timeshifter nahodou najde tu knihu v tej predajni kebyze tam nahodou isiel. nestihas to nahodou tento tyzden?
a hej je to o tom konovi. na mna sa nepozerajte, neni to pre mna, darcek
Watching you ...