Idealna zena
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
nieco mile, vyvynute, samostatne a hlavne nech to zbitocne nerozmisla o somarinach, a aj varit a upratovat by mala vediet... a neodvravat, a posluchat, vhodne je ak ma vodicak a neotravuje ma ze ju mam zase dakam odviest, a nesmie vyrusovat ked pozeram v telke nieco dolezite, a co milujem su telefonaty typu: "zavolaj mi spet, nemam kredit" a nesmie sa pitat stale do okola na to iste a musi akceptovat ze dokonala odpoved je:"Ano alebo Nie" a nesmie vsetko tale preberat, starat sa do druhich a cudovat sa ako je to vsetko mozne, a nesmie stale frflat ze to chilli je moc stiplace a aj riady by mohla semtam umit....
.... zvisok dopisem as sa ukludnim....
T.
.... zvisok dopisem as sa ukludnim....
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
skratka nie priemerna a obycajna?Toman napísal:...
Ale obavam sa, ze keby taketo hlasovanie bolo na slepacich strankach (take tie ruzove, kde najcitanejsou rubrikou su horoskopy), tiez by sme si tam aj my, dokonale bytosti, nasli par tipov na zlepsenie
(napr. akceptuje ma taku, aka som, obcas mysli aj na mna, deti... etc., nekritizuje obed ked na nom nepohol prstom, poslucha, najde si cas aby ma niekam zaviezol, TV pre neho neni stred vesmiru, odpoveda celou vetou a necita pri tom noviny a mohol by po sebe splachnut chlpy vo vani...)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
a na to najdolezitejsie zom zabudol.....
nemie sa kazdy den pitat: " A KEDY SI MA UZ VEZMES/A KEDY UZ BUDEME MAT TO DIETA, uz pet rokou slubujes a stale nic...."
T.
PS: (vtip)
- hracovy "s1.travian.sk" sa narodi dieta, pita sa doktora:" a kolko mi to male zozerie obilia za hodinu?
nemie sa kazdy den pitat: " A KEDY SI MA UZ VEZMES/A KEDY UZ BUDEME MAT TO DIETA, uz pet rokou slubujes a stale nic...."
T.
PS: (vtip)
- hracovy "s1.travian.sk" sa narodi dieta, pita sa doktora:" a kolko mi to male zozerie obilia za hodinu?
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Pri tomto hlasovani ma napadol vyrok z kamenaku. "Len si ty zober peknu zenu. So skaredou by si zostal v posteli sam. Nikto ti nepomoze."
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
co si budeme nahovarat, co tam po dvojke, taka patka je pekna. Ale nie, mne je to celkom jedno, mala by byt pekna, inteligentna (tieto dve veci prilis nejdu dokopy, cest vynimkam) a prirodzena a musi ma mat rada. Ehm, kua, ale som narocny.
To Scorp: Pocuj, co za hulivo to kombinujes??? Si si isty, ze to nie je zdraviu skodlive alebo nezanechava trvale nasledky??? Ta skola ta naozaj kazi.
To Scorp: Pocuj, co za hulivo to kombinujes??? Si si isty, ze to nie je zdraviu skodlive alebo nezanechava trvale nasledky??? Ta skola ta naozaj kazi.