Idealna zena
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Cierne vlasy, pekne oci, plne pery, pevne prsia, maly gulaty zadok, vyska pod 166, a aby mala v hlave viac ako jednu snurku
Aha a aby nebola v posteli drevo...
Skoro by som zabudol, vysportovana postava
Varenie, pranie, upratovanie, zehlenie je len bonus pre mna
Aha a aby nebola v posteli drevo...
Skoro by som zabudol, vysportovana postava
Varenie, pranie, upratovanie, zehlenie je len bonus pre mna
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... [ 5 ] ...
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
moznost 5 + sem tam nejake tie lesbicke sklony by nezaskodily =P~ a samozrejme pekne kamosky
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
vyvojarka v Inteli, nech ma rada pivo, sachy, futbal, bowling, sipky, zapasy v blate, sledove filety vo feferonovej omacke, cernohorsky rezen.
nech rada perie a zehli, nech ma pekne stehna, nech vie dobre drepovat, nech ma rada nahanacku v lese s prekvapenim nakoniec, nech nosi sukne, nech sa vie pekne smiat. a to by mozno aj stacilo. este by mohla sem tam za mna pomoderovat forum, ale to nie je podmienkou.
mohla by byt zrzka.:pst:
jou a este som zabudol: Kosti, viem, ze splnas vsetky podmienky, ale teba nechcem.
nech rada perie a zehli, nech ma pekne stehna, nech vie dobre drepovat, nech ma rada nahanacku v lese s prekvapenim nakoniec, nech nosi sukne, nech sa vie pekne smiat. a to by mozno aj stacilo. este by mohla sem tam za mna pomoderovat forum, ale to nie je podmienkou.
mohla by byt zrzka.:pst:
jou a este som zabudol: Kosti, viem, ze splnas vsetky podmienky, ale teba nechcem.