PC po zapojeni do elektriny sa same zapne
PC po zapojeni do elektriny sa same zapne
Zdravim" PRosim vas mam problem: Ked vypnem na predlzovacke prud tym cervenym tlacitkom a vzadu na zdroji hio vypem tak sa nic nedeje (pochopitelne
) ale ked zapojim cervenym tlacitkom a na zdroji necham vypnute tuez sa nic nedeje ale ako nahle zapnem aj na zdroji okamzite sa sam zapne pocitac. nicoho sa nechytim len ako nahle zdroj chyti co i len spetku prudu hhned sa zapne sam pocitac . kabliky na zapinanie a vsetky ledky som skontroloval na zak. doske - tomu nic nie je . neviem cim to moze
:bye2: :cry2:
- gammaray
- Administrátor

- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Este mi vysvetli naco vypinas aj zdroj ked mas na predlzovacke vypinacie cervene tlacidlo. Toto fakt nechapem.
Ja mam predlzovacku na ktorej mam cervene vypinacie tlacidlo s piatimi miestami na spotrebice, to mas aj ty take cosi. Ale zdroj nikdy nevypinam, vypinam len to cervene tlacidlo na predlzovacke.
Fakt nechapem naco vypinas zdroj. Riesis tu vlastne kravinu
Pokial vypnes predlzovacku tak prud nejde dalej do jej zasuviek, cize je bezpredmetne vypinat spotrebice za predlzovackou.
Ja mam predlzovacku na ktorej mam cervene vypinacie tlacidlo s piatimi miestami na spotrebice, to mas aj ty take cosi. Ale zdroj nikdy nevypinam, vypinam len to cervene tlacidlo na predlzovacke.
Fakt nechapem naco vypinas zdroj. Riesis tu vlastne kravinu
Pokial vypnes predlzovacku tak prud nejde dalej do jej zasuviek, cize je bezpredmetne vypinat spotrebice za predlzovackou.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
to gammaray : robis mi naschval??? kto ti povedal ze vypinam aj zdroj?? mam presne tu rpedlzovacku co mas ty ...ja vypinam tiez iba cervene tlacitko na predlozovacke. toto som sem napisal ze som vsetko skusil .... tak preteba na pochopenie: pc sa mi samovolne zapina po zapnuti cerveneho tlacitka na predlozovacke ,zdroj jwe stale zapnuty ale ako nahle chyti elektrinu tak sa mi sam zapne PC
to toman: a kde v biose priblizne??okolo coho mam hladat?
to toman: a kde v biose priblizne??okolo coho mam hladat?
- gammaray
- Administrátor

- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: PC po zapojeni do elektriny sa same zapne
No ja neviem ci som ja pako, ale co citam je ze vypinas aj zdroj.05jarule napísal:Ked vypnem na predlzovacke prud tym cervenym tlacitkom a vzadu na zdroji hio vypem tak sa nic nedeje (pochopitelne) ale ked zapojim cervenym tlacitkom a na zdroji necham vypnute tuez sa nic nedeje ale ako nahle zapnem aj na zdroji okamzite sa sam zapne pocitac.
Zbytocne OT, ser na to.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit