Vase oblubene podniky:))
Vase oblubene podniky:))
Myslim, ze takato tema tu este nebola. Aby to bolo prehladne piste aj mesto
Nemusite pisat ten najoblubenejsi...jednoducho tie oblubene.
Nemusite pisat ten najoblubenejsi...jednoducho tie oblubene.
Milujeme tých ktorí nás odmietajú. A pre tých,ktorí si to nevážia odmietame tých, ktorí nás milujú
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
myslis v kosiciach? Urcite tam bude patrit RedStone, dobre sa da napapat popripade posediet v pritmy a relativne ticho tam je. Katka podobne, len namiestoe teplej vecere skor clovek najde biliardovi stol. Ked sa jedna o bezduchu chlastacku tak Nebra popripade Bernard.
V mieste mojho bydliska - Accord club to isti
V mieste mojho bydliska - Accord club to isti
Naposledy upravil/-a jararak v Po 31. Dec, 2007, 11:02, upravené celkom 1 krát.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
tak u nas v Sobranciach asi tak max. pizzeria Camino:) **** ujde.
a v ke co sem tam som tak asi aida a este taka zastrcena pizzeria kdesi na hlavnej, kde robia pizze s priemerom 50cm...je to v takej ulicke, myslim ze okraje su plnene syrom :o
a v ke co sem tam som tak asi aida a este taka zastrcena pizzeria kdesi na hlavnej, kde robia pizze s priemerom 50cm...je to v takej ulicke, myslim ze okraje su plnene syrom :o
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
- bmw_case
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
BA:
Hot shot,Malecon cuban restaurant, netka( nextra, net cafe,. ako len cete), kamenica, pumpa slovnaft, bond,film... ..proste mrte podnikov lubim zalezi od nalady:)
Levice:
slovan, bowling..
Moravce:
Oregon
Nova bana:
HotaPo (ty co to poznaju vedia preco sa to tak vola)
Olichov:
Pumpa OMV:)
Kozarovce:
Pohostinstvo Don Carlos
..ale moja uuuplna srdcovka je PSIARE: Gazdovsky hostinec pod krivinom(u chorvata:) )
Hot shot,Malecon cuban restaurant, netka( nextra, net cafe,. ako len cete), kamenica, pumpa slovnaft, bond,film... ..proste mrte podnikov lubim zalezi od nalady:)
Levice:
slovan, bowling..
Moravce:
Oregon
Nova bana:
HotaPo (ty co to poznaju vedia preco sa to tak vola)
Olichov:
Pumpa OMV:)
Kozarovce:
Pohostinstvo Don Carlos
..ale moja uuuplna srdcovka je PSIARE: Gazdovsky hostinec pod krivinom(u chorvata:) )
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W
Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W
Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
BA : Mne sa paci vo Filme na obchodnej, taka pohodicka tam je, tam som asi najcastejsie, na bezduchu chlastacku je Valter v krasnanoch ci jak sa ta cast vola a velmi rad chodim aj do cajovne Mia Mama ci ako sa vola ta na postovej 8)
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
BB-Tartaros, tie hajzle su kuzelne ,ceny tiez, na urovni lacnejsich pajzlov,
a podnik U generala, je po rekonstrukcii a pol deci rumu za 13,-korun som uz tiez davno nepil
http://www.tartaros.sk/index_2.html
a podnik U generala, je po rekonstrukcii a pol deci rumu za 13,-korun som uz tiez davno nepil
http://www.tartaros.sk/index_2.html
Naposledy upravil/-a DiwaSwina v St 02. Jan, 2008, 22:54, upravené celkom 2 krát.
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... z pracovne doprava, dole schodmi opat doprava
... chladnicka a v druhom kute mikrovlnka
... chladnicka a v druhom kute mikrovlnka
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||