KOSS PRO/3AA vs. Sennheiser HD 515
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
takze chcel by som sa spytat na vase nazory na tieto sluchatka...zatial je to len v stadiu rozhodovania ci si urobim vianoce alebo nie...a neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma modelmi...pripadne poradte nieco lepsie v tejto cenovej kategorii...kolo 3 tisic +/-...nejake osobne skusenosti ak mate...nemusia byt konkretne s tymito modelmi...ci sa oplati do sluchatiek investovat tri tisic alebo alebo je to skoro to iste ako za tisicku...
Nazdar ja som si prednedavnom "urobil vianoce:)" a kupil som si Sennheisery HD555. Problem vsak je ze som ich kupoval cez ebay a ked do nich pustim grady tak v nich praska akoby"boli niekedy pretazene alebo co ale to som mal asi len smolu na chybny kus. Co chcem povedat je ze tie sluchadla su spickove - co sa tyka prevedenia, komfortu nosenia a aj zvuku (booooze keby v nich nepraskalo pri vypeckovani:(). Inak nemam nejake skusenosti so sluchadlami, predtym som mal Sennheisery Eh150. Ale mam napr aj Kossy SparkPlug - no paneboze ked som tie sluchadla prvykrat videl myslel som ze je to vtip, nieco hrozne, hrozna kvalita prevedenia, a hraju sice dobre ale len ked ich poriadne narves do ucha, co mne sa nejako nedari:)jednym slovom SHIT nech si hovori kto chce co chce.
Aj napriek tomu ze som mal smolu na blby kus co sa tyka tych HD555 (napr tie Eh150ky hraju pekne vzhladom na cenu), ak sluchadla tak pri znacke Sennheiser nebudes nic lutovat
Aj napriek tomu ze som mal smolu na blby kus co sa tyka tych HD555 (napr tie Eh150ky hraju pekne vzhladom na cenu), ak sluchadla tak pri znacke Sennheiser nebudes nic lutovat
GIGABYTE MA770-UD3, AMD Athlon II X4 620 overclocked to 3550 Mhz - Coolermaster Hyper N520, DDR2 Kingston HyperX 2x2 Gb 800 Mhz CL 4, Gainward GTX 560 Ti 1 GB, HDD Samsung Spinpoint F3 1TB, zdroj Fortron Bluestorm II 500 W, DVDRW/RAM LG NS50, Creative X-Fi Extreme Audio
LAPTOP: Dell Vostro 1500, Intel Core 2 Duo T7300, 2 Gb Ram 667Mhz, Geforce 8600M GT, HDD 160 Gb
LAPTOP: Dell Vostro 1500, Intel Core 2 Duo T7300, 2 Gb Ram 667Mhz, Geforce 8600M GT, HDD 160 Gb