Call of Duty 4: Modern Warfare
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
U mna tiez lepsie ako CrySis, ale aj tak je to len hlupa naskryptovana strielacka, kde treba vsetko robit presne tak, ako to hra urcuje, ako napriklad Delta Force - Black Hawk Down.
Variabilita nulova, staci len chodit rovno a strielat.
Vzdy keD hram, tak CoD4 zrovnavam prave s Delta Force...
Esteze je tu BioShock, vidno, ze aj kvalitna hra sa da vyrobit.
Variabilita nulova, staci len chodit rovno a strielat.
Vzdy keD hram, tak CoD4 zrovnavam prave s Delta Force...
Esteze je tu BioShock, vidno, ze aj kvalitna hra sa da vyrobit.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Mam taky problem, skuste pls poradit...
Hram CoD vsetko na full, no v poslednej dobe sa mi stava ze mi hra asi po hodine a pol az dvoch hodinach hodi taky zeleny obraz a asi po 3s nato zamrzne cely komp a neda sa s tym nic spravit len tvrdy restart...
moja zostava v podpise, procak ide teraz na 2,4GHz
ovladace mam 169.21
stalo sa to uz niekomu, pripadne nejake rady?? diky
Hram CoD vsetko na full, no v poslednej dobe sa mi stava ze mi hra asi po hodine a pol az dvoch hodinach hodi taky zeleny obraz a asi po 3s nato zamrzne cely komp a neda sa s tym nic spravit len tvrdy restart...
moja zostava v podpise, procak ide teraz na 2,4GHz
ovladace mam 169.21
stalo sa to uz niekomu, pripadne nejake rady?? diky
MB: Asus P5Q Pro | CPU: Intel C2D E8400@3000MHz | COOLER: Scythe SCNJ-1000P NINJA Plus rev. B | RAM: 2x2048MB Kingston 800Mhz | HDD: 1x500GB WD S-ATAII 16MB| VGA: Gigabyte 285GTX | ZDROJ: Seasonic SS-500ET
mno, mne sa stala zase nasledovna sranda...
znicoho nic mi uplne zmyzol CoD4 instalacia z HDD .... to by som este mozno pochopil ,ze sa daco pokakalo, ale ze mi zmyzla aj ikona z plochy ?..... tak to je fakt haluz
na 100% som to neodinstaloval....to by som o tom vedel...jedine co som s Cod robyl bolo ,ze som hral
znicoho nic mi uplne zmyzol CoD4 instalacia z HDD .... to by som este mozno pochopil ,ze sa daco pokakalo, ale ze mi zmyzla aj ikona z plochy ?..... tak to je fakt haluz
na 100% som to neodinstaloval....to by som o tom vedel...jedine co som s Cod robyl bolo ,ze som hral
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
Chlapi je to fakt super hra a naj zo serie CoD,presiel som to hned ako to vyslo a zastaval som tiez nazor ze je to lepsie ako Crysis.Ale teraz hram Crysis a toto je ovela lepsie ta volnost pohybu a rozhodovania je super. :8O:
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Pls, poslite mi niekto Savy z prejdenej hry , mi seklo PC pocas loadingu a vsetky Savy v pr***
(bol som uz skoro na konci)

Xbox Series X...
Samsung S24 ...
AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Dual Radeon RX 9060XT 16GB, 1TB M2 SN7100, 4TB HDD, 27" AOC Q27G4XF
Samsung S24 ...
AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Dual Radeon RX 9060XT 16GB, 1TB M2 SN7100, 4TB HDD, 27" AOC Q27G4XF
Neviem si poradit v tej misii na arabskom poloostrove. Co mate ubranit ten tank. Je ich tam strasne vela. Nezvladam ich postrielat.
Hodnotenie: + Hudba super
+ Je to dost akcne
+ Fajn grafika
- Mala moznost pohybu a rozhodovania
- Kratka hra
- Linearne misie ( len chodite a strielate )
Inac dobra hra. S crysisom sa neda porovnat tak uplne, lebo toto je zo sucasnosti a crysis je aj trochu sci-fi.
Hodnotenie: + Hudba super
+ Je to dost akcne
+ Fajn grafika
- Mala moznost pohybu a rozhodovania
- Kratka hra
- Linearne misie ( len chodite a strielate )

Inac dobra hra. S crysisom sa neda porovnat tak uplne, lebo toto je zo sucasnosti a crysis je aj trochu sci-fi.