Call of Duty 4: Modern Warfare
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
U mna tiez lepsie ako CrySis, ale aj tak je to len hlupa naskryptovana strielacka, kde treba vsetko robit presne tak, ako to hra urcuje, ako napriklad Delta Force - Black Hawk Down.
Variabilita nulova, staci len chodit rovno a strielat.
Vzdy keD hram, tak CoD4 zrovnavam prave s Delta Force...
Esteze je tu BioShock, vidno, ze aj kvalitna hra sa da vyrobit.
Variabilita nulova, staci len chodit rovno a strielat.
Vzdy keD hram, tak CoD4 zrovnavam prave s Delta Force...
Esteze je tu BioShock, vidno, ze aj kvalitna hra sa da vyrobit.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Mam taky problem, skuste pls poradit...
Hram CoD vsetko na full, no v poslednej dobe sa mi stava ze mi hra asi po hodine a pol az dvoch hodinach hodi taky zeleny obraz a asi po 3s nato zamrzne cely komp a neda sa s tym nic spravit len tvrdy restart...
moja zostava v podpise, procak ide teraz na 2,4GHz
ovladace mam 169.21
stalo sa to uz niekomu, pripadne nejake rady?? diky
Hram CoD vsetko na full, no v poslednej dobe sa mi stava ze mi hra asi po hodine a pol az dvoch hodinach hodi taky zeleny obraz a asi po 3s nato zamrzne cely komp a neda sa s tym nic spravit len tvrdy restart...
moja zostava v podpise, procak ide teraz na 2,4GHz
ovladace mam 169.21
stalo sa to uz niekomu, pripadne nejake rady?? diky
MB: Asus P5Q Pro | CPU: Intel C2D E8400@3000MHz | COOLER: Scythe SCNJ-1000P NINJA Plus rev. B | RAM: 2x2048MB Kingston 800Mhz | HDD: 1x500GB WD S-ATAII 16MB| VGA: Gigabyte 285GTX | ZDROJ: Seasonic SS-500ET
mno, mne sa stala zase nasledovna sranda...
znicoho nic mi uplne zmyzol CoD4 instalacia z HDD .... to by som este mozno pochopil ,ze sa daco pokakalo, ale ze mi zmyzla aj ikona z plochy ?..... tak to je fakt haluz
na 100% som to neodinstaloval....to by som o tom vedel...jedine co som s Cod robyl bolo ,ze som hral
znicoho nic mi uplne zmyzol CoD4 instalacia z HDD .... to by som este mozno pochopil ,ze sa daco pokakalo, ale ze mi zmyzla aj ikona z plochy ?..... tak to je fakt haluz
na 100% som to neodinstaloval....to by som o tom vedel...jedine co som s Cod robyl bolo ,ze som hral
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
Chlapi je to fakt super hra a naj zo serie CoD,presiel som to hned ako to vyslo a zastaval som tiez nazor ze je to lepsie ako Crysis.Ale teraz hram Crysis a toto je ovela lepsie ta volnost pohybu a rozhodovania je super. :8O:
Neviem si poradit v tej misii na arabskom poloostrove. Co mate ubranit ten tank. Je ich tam strasne vela. Nezvladam ich postrielat.
Hodnotenie: + Hudba super
+ Je to dost akcne
+ Fajn grafika
- Mala moznost pohybu a rozhodovania
- Kratka hra
- Linearne misie ( len chodite a strielate )
Inac dobra hra. S crysisom sa neda porovnat tak uplne, lebo toto je zo sucasnosti a crysis je aj trochu sci-fi.
Hodnotenie: + Hudba super
+ Je to dost akcne
+ Fajn grafika
- Mala moznost pohybu a rozhodovania
- Kratka hra
- Linearne misie ( len chodite a strielate )
Inac dobra hra. S crysisom sa neda porovnat tak uplne, lebo toto je zo sucasnosti a crysis je aj trochu sci-fi.