HI.
Vsetko naj do noveho roku Vam prajem
A teraz to co potrebujem
Chcem si spravit stol alebo dat spravit podla toho co vyjde lacnejsie.
Nieco taketo:
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/10111489
Ak viete o niecom co pomoze napiste.
Dik.
Kde zohnat v BA dosky na stol
Kde zohnat v BA dosky na stol
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Je stabilny ? Vyzera zaujimavo, ja osobne uz chcem dlhsie novy stol, ale ten ktory som si vyhliadol uz v IKEA nemaju - bol to stol, kde sa dala nastavovat jeho vyska a pod.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ak mas predstavu ako ma vyzerat tak si ho daj spravit.
Ja som si svoj navrhol zasiel do DREVONY, trochu sme to tam este pomenili a do 2 tyzdnov som mal stol aj s polickami doma a presne taky aky som chcel...
Ja som si svoj navrhol zasiel do DREVONY, trochu sme to tam este pomenili a do 2 tyzdnov som mal stol aj s polickami doma a presne taky aky som chcel...
Spoiler: ukázať
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
1200sk za ten stol nieje vela, si zober ze tabula stoji aspon 1000sk a je tam aspon pol tabule narezanej, dalej porez nieco stoji, aspon 40sk za jeden rez, kazda doska chce 4
hranovacia paska stoji asi 20sk za m tenkej, 50sk za m ABS plus lepenie 50sk m.
toto su ceny spred 2 rokov ked som robil vo fachu v Ke, stol kupis, mas predvrtane, zasrubujes mas pokoj
hranovacia paska stoji asi 20sk za m tenkej, 50sk za m ABS plus lepenie 50sk m.
toto su ceny spred 2 rokov ked som robil vo fachu v Ke, stol kupis, mas predvrtane, zasrubujes mas pokoj
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Aj ja si myslimkOsTi napísal:hmm za 4 dosky je 1200Sk trosku vela nie?
To Jararak and Darko - Dikes to som tiez potreboval pocut ci sa vobec nieco take oplati robit a ze je dobry
No ak by vedel niekto o sposobe ako si ho dat spravit a lacnejsie tak dajte vediet. Ma to pre mna este tak 5 dni casu.
No co sa mna tyka, tak stol chcem presne len 4 dosky. Momentalne byvam na private takze na mieru sa mi neoplati robit stol, bo sa aj tak budem stahovat
I found paradise, it`s Ibiza.