Konkretne mam na mysli Nemecko, Rakusko, alebo Svajciarsko...
Ide mi o nemcinu a peniaze...
Vypadnut cez leto na nejaku brigadu, je mi jedno, ci budem zbierat jablka, sediet niekde za pultom a nadavat si s ludmi, prekladat texty z nemciny do madarciny, alebo budem riaditel banky...
Skusim este nieco pogooglit, ale keby niekto vedel napr o spolahlivej agenture, nejakom inom sposobe ako sa dostat k praci v krajine, o ktorej viem, ze existuje, alebo mal byt na prenajom v Berline, budem s nim velky kamarat
Ide mi ale hlavne o tu nemcinu, nejaky Cyprus, Maroko, JAR a neviem co vsetko ma vobec netrapia
Praca v zahranici...? Ako?
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
a co vlastne chces????? ak nemas vonku znamosti skus agenturu(solidnu) -- vacsinou ta zinkasuju o nejakyt ten peniaz ale na 80% mas zaisteny job
ja som tak bol v irl, nebolo to 100%ne ale robota bola(aj ked s vedomim ze vobec nemusela byt a sef ta mohol vyhodit kedy si zmyslel-tym padom som prisiel o 300euro ktore som dal agenture:-)
ak ovladas jazyk, mas kapital, chod von najdi lacnu izbu a aktivne zhanaj job-ja by som to uz riesil takto
ja som tak bol v irl, nebolo to 100%ne ale robota bola(aj ked s vedomim ze vobec nemusela byt a sef ta mohol vyhodit kedy si zmyslel-tym padom som prisiel o 300euro ktore som dal agenture:-)
ak ovladas jazyk, mas kapital, chod von najdi lacnu izbu a aktivne zhanaj job-ja by som to uz riesil takto
Tak toto zaujima aj mna. Rad by som tiez poskusal aj vo svete.
DiwaSwina: cez aku agenturu si bol? A jak sa zvykalo Irstinu? Daj pls nejake info, lebo tiez zvazujem Irsko.
DiwaSwina: cez aku agenturu si bol? A jak sa zvykalo Irstinu? Daj pls nejake info, lebo tiez zvazujem Irsko.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
pozrite si toto mozno tam najdete daco co hladate ja som to podrobne nestudoval mam este cas do zahraniccia chcem ist pracovat az v lete
http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=8
http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=8
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
www.cuha.sk
ale nechcem robit reklamu lebo vravim ze ja som moc spokojny nebol..
v mojom pripade urcite vziat kapital a na vlastnu pest ist hladat
ale nechcem robit reklamu lebo vravim ze ja som moc spokojny nebol..
v mojom pripade urcite vziat kapital a na vlastnu pest ist hladat