Ako ste spoznali web pretaktovanie.sk?
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
On the beginig bolo...
taktoval som dosku prvykrat v zivote a zabudol som tam dat ram...tak zadymila ale sla...tak som hladal co a ako na nu a nasel som toto forum...odvtedy netaktujem.....
vtedy bolo to nostalgicke cervenocierne
ale vtedy ma to nejako nechytlo kedze nemam rad pretaktovania...
racej sa snazim pochopi doteraz si myslim ze zbytocne princip fungovania plosneho spoja
toto forum som poznal da sa povedat skoro od zaciatku ale kedy som sa sem zaregistroval uz nepametam ale viem ze to bolo asi kvoli bazaru kedze mam zalubu smejdit zo starymi vecami....
a odvtedy ma to tu akosi drzi....
chodil som tu predtym castejsie a dost casu som tu travil ale iba zistovanim, potom som spoznal blondynu a bolo
ale po case som sa sem vratil a nelutujem....je to stale lepsie a lepsie
btw
blondyna a pretaktovanie to mi ostalo
takze chlapi vela zdaru...
je to naj forum co sa tyka ako poradit a hlavne co predat
taktoval som dosku prvykrat v zivote a zabudol som tam dat ram...tak zadymila ale sla...tak som hladal co a ako na nu a nasel som toto forum...odvtedy netaktujem.....
vtedy bolo to nostalgicke cervenocierne
ale vtedy ma to nejako nechytlo kedze nemam rad pretaktovania...
racej sa snazim pochopi doteraz si myslim ze zbytocne princip fungovania plosneho spoja
toto forum som poznal da sa povedat skoro od zaciatku ale kedy som sa sem zaregistroval uz nepametam ale viem ze to bolo asi kvoli bazaru kedze mam zalubu smejdit zo starymi vecami....
a odvtedy ma to tu akosi drzi....
chodil som tu predtym castejsie a dost casu som tu travil ale iba zistovanim, potom som spoznal blondynu a bolo
ale po case som sa sem vratil a nelutujem....je to stale lepsie a lepsie
btw
blondyna a pretaktovanie to mi ostalo
takze chlapi vela zdaru...
je to naj forum co sa tyka ako poradit a hlavne co predat
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
kamrat mi poslal screen ze tu niekto predava grafiku...aku som chcel...tak som sa regol
no ale nakoniec som ju nezobral
no ale nakoniec som ju nezobral
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com