novy vzhlad?
toto je len u mna alebo mate aj vy tie warningy a suvisi to s tou prerabkou?
ak to nemate pls poradte co to je? a ako sa toho zbavim?
robi mi to len na tomto fore takze myslim ze to bude nieco s tou zmenou
ak to nemate pls poradte co to je? a ako sa toho zbavim?
robi mi to len na tomto fore takze myslim ze to bude nieco s tou zmenou
Spoiler: ukázať
No neviem, v kazdom pripade to bolo zbytocne skoro vypustene do prevadzky, nakolko mi to teraz pride dost amaterske oproti predoslemu dizajnu. PoDalsie neviem, ci to vedenie videlo aj v IE 7, ale napriklad komentare su uplne rozbite, nezobrazuju sa spravne, fórum napriklad pri pisani tohto prispevku je taktiez posunute o niekolko (cca o 20px) vpravo.
Dufam, ze sa to co najskor poriesi, ale celkovo mi predchadzajuci dizajn pasoval Daleko viac.
Dufam, ze sa to co najskor poriesi, ale celkovo mi predchadzajuci dizajn pasoval Daleko viac.
Dufam ze sa uvodna stranka este bude radikalne menit, pretoze momentalne je to bordel. porusuje snad vsetky zauzivane postupy pre tvorbu web stranok (farebnost, logika atd.)
ale farby su pekne akurat zmente aspon jednu z nich na tmavu verziu (svetla siva, svetla-pastelova oranzova, svetla modra-pastelova= totalne necitatelne pismo)
dualita navigacie, ble.
aj ked sa mi naad na redizanj paci tak momentalne to vyzera ze to bude katastrofa.ak chcete tak vam mozem helfnut s dizajnom (kodit nie!!-nemam cas) napisem mail ak tak.
ale farby su pekne akurat zmente aspon jednu z nich na tmavu verziu (svetla siva, svetla-pastelova oranzova, svetla modra-pastelova= totalne necitatelne pismo)
dualita navigacie, ble.
aj ked sa mi naad na redizanj paci tak momentalne to vyzera ze to bude katastrofa.ak chcete tak vam mozem helfnut s dizajnom (kodit nie!!-nemam cas) napisem mail ak tak.
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
..no neviem ako vam, ale mne "zmizol" bazar...
..mam tam teraz jedno vlakno a nemozem reagovat na pripadne ponuky :roll:
..neviem ci je chyba u mna, alebo nie, ostatne sa mi zobrazuje ok, na bazar mi ukaze toto
..neviem ci to suvisi tiez s prerabkou, pokial ano, na moznost takychto vypadkov tem by som bol rad upozorneny, ze takato situacia moze nastat...
EDIT: aby bolo jasne - cakal som cca hodinku a pol, kym som to sem napisal, nech nerobim zbytocne paniku
EDIT 2 -- ..no Bikerik, tam ma kuknut nenapadlo thx...
uz mam pokoj na dusicke...
..mam tam teraz jedno vlakno a nemozem reagovat na pripadne ponuky :roll:
..neviem ci je chyba u mna, alebo nie, ostatne sa mi zobrazuje ok, na bazar mi ukaze toto
..neviem ci to suvisi tiez s prerabkou, pokial ano, na moznost takychto vypadkov tem by som bol rad upozorneny, ze takato situacia moze nastat...
EDIT: aby bolo jasne - cakal som cca hodinku a pol, kym som to sem napisal, nech nerobim zbytocne paniku
EDIT 2 -- ..no Bikerik, tam ma kuknut nenapadlo thx...
uz mam pokoj na dusicke...
Naposledy upravil/-a eSPer v Po 31. Dec, 2007, 18:52, upravené celkom 1 krát.
Progress... ... 59%
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- nepaci sa mi to, ani uvodna stranka
- ta modra je dost otrasna
- povodny (resp. predchadzajuci) vzhlad bol velmi dobry, ta siva, sivo zelena ci aka bola velmi prijemna, pokojna a vzbudzovala pocit dovery a serioznosti
- modra v kombinacii s oranzovou je strasne ukricana, akoby za kazdu cenu chcela uputat (pripomina mi to ked si niekto natrie obchod brutalne zlto-modro...)
- skoda ze nebolo hlasovanie s ponukou 2-3 farebnych alternativ
- ta modra je dost otrasna
- povodny (resp. predchadzajuci) vzhlad bol velmi dobry, ta siva, sivo zelena ci aka bola velmi prijemna, pokojna a vzbudzovala pocit dovery a serioznosti
- modra v kombinacii s oranzovou je strasne ukricana, akoby za kazdu cenu chcela uputat (pripomina mi to ked si niekto natrie obchod brutalne zlto-modro...)
- skoda ze nebolo hlasovanie s ponukou 2-3 farebnych alternativ
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
jeden dotaz na adminov - nemal by ten modry box s najcitanejsimi clankami postupme prehadzovat clanky a zastavit iba onmouseover()?
az na tu poslednu vlastnost to funguje rovnako na hokejportal.sk, ale s novymi clankami ...
az na tu poslednu vlastnost to funguje rovnako na hokejportal.sk, ale s novymi clankami ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00