AVI Converter na MP3 Teac MP380
AVI Converter na MP3 Teac MP380
Mam tento mp3 prehravac a je k nemu CD na ktorom je prg. AVi converter ale vobec mi nefunguje...neviete mi poradit nejaky avi converter aby som mohol videa prevadzat do avi suboru? Uz som aj goglil ale nic dobre som nenasiel.
Spoiler: ukázať
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Vistu nemam, mam XP, ale proste nainstalujem ten pribaleny soft a zadam si cesty atd...idem spustit tlacitko Convert a nic sa nedeje, pod tou polozkou Status mi neukazuje nic a cakal som nejakych 15 min. a nic sa nedialo
zeby mi chybalo nieco v PC? (myslim nejaky soft este?)
Ten Super som skusal ale tam sa neda vybrat MP3 iba telefony atd..alebo mi vysvetlite ako sa s tym robi...
zeby mi chybalo nieco v PC? (myslim nejaky soft este?)
Ten Super som skusal ale tam sa neda vybrat MP3 iba telefony atd..alebo mi vysvetlite ako sa s tym robi...
- burningsoul
- Používateľ
- burningsoul
- Používateľ
- mna asi drbne stale mi tonejde s tym prilozenym softom dokonca som to skusal aj na druhom PC a nic . Nechapem ako ti to moze ist...dam convert now a nic sa nedeje aj ked som to dal na low.
mne ide iba neco..... film este ani jeden mi neslo spravit...
ale viedoklip pussycatdolls isiel....ale ten bol asi mp4 sa mi zdaa
NEVIETE O NEJAKEJ ALETERNATIVEE????? PLS PLS PLS :surrender:
ale viedoklip pussycatdolls isiel....ale ten bol asi mp4 sa mi zdaa
NEVIETE O NEJAKEJ ALETERNATIVEE????? PLS PLS PLS :surrender:
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
Nemas tam diakritiku? Da sa pouzit aj any video converter free. Parametre: avi, video codec: xvid/mpeg4 300kbps, 220x176, framerate 22, audio codec: MP2 128kbps.
Ale co som pozeral nastavenia aviconvertera na MP380, video sa tam este aj obracalo o 90 stupnov ( ), tak neviem, ci to pojde.
Ale co som pozeral nastavenia aviconvertera na MP380, video sa tam este aj obracalo o 90 stupnov ( ), tak neviem, ci to pojde.
Naposledy upravil/-a br4n0 v Št 10. Jan, 2008, 23:47, upravené celkom 1 krát.
- burningsoul
- Používateľ
Ten program ma vlastny kodek, takze to nepomoze. Ako som pisal, vyskusaj any video converter.