Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
hh, to kto povedal ze najlepsie Rozlisenie si mas nastavit podla monitora a vykonu pc. Predsa si nedam 800x600 pri 24' monitore ze? Alebo si zas nedam 1024x768 ked uz pri 800x600 mam ledva 40fps...pepa napísal:No preco je ?To aj mna zaujima to rozlisenie
Rozlisenie si mas nastavit take ake tebe vyhovuje...
a to jako? :8O:
lebo ja tam mam len 1280.... a ani to mi neide nastavit..furt ma to prepne do SW rendering
lebo ja tam mam len 1280.... a ani to mi neide nastavit..furt ma to prepne do SW rendering
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
no mam monitor 1680*1050...Nikrolino napísal:a to jako? :8O:
vopred dakujem ze mi niekto poradi
no oka..dikes:D taku vec by som prehliadol to sa mi nezdaa
// nenasiel som...mam cs1,6
hmm? :cry2: kde presne to jeee?
// nenasiel som...mam cs1,6
hmm? :cry2: kde presne to jeee?
Naposledy upravil/-a Nikrolino v Ne 13. Jan, 2008, 02:50, upravené celkom 1 krát.
heh.. tak som slepy :hmm:
ale ked dam openGL tak mi mi toto spravi
ked dam D3D tak ma to prehodii do SW rendering :o
ale ked dam openGL tak mi mi toto spravi
ked dam D3D tak ma to prehodii do SW rendering :o
- bledos
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Sep, 2007, 08:00
cs 1.6 a problem s fps
Zdravim vsetkych cs maniakov a im podobnych...
Kupil som si pred par dnami notebook HP Compaq nx6325, je to Sempron 3.5 Ghz, 512 MB Ddr2 a grafika ATI 1150 Xpress.
Tak a teraz k problemu, nainstaloval som si cs 1.6 no-steam (mam OpenGl) a v hre mam problem s meniacim sa fps... Proste fps sa meni od 30 do 100.
Neviem ci sa uz niekto stretol s takym problemom a budem rad, ked mi niekto k tomu nieco napise.
Este dodavam, aby ste boli v obraze:
Spustim cs, vytvorim si mapu, napr. Aztec, spawne ma na start, napr. za CT, nic nerobim cumim sam na mape do steny a mam 60 fps, potom nic neurobim len sa s myskou kuknem na oblohu a mam zrazu 100 fps a tak je to skoro vsade na mape... Pozeram na kocku mam 30 fps, otocim sa o 180 stupnou a mam 100 fps a podobne... Som toho zufaly, neviem v com to vazi, ci si mam dokupit ramku do notebooku ale nieco nastavit...??
Inak mam najnovsi BIOS a najnovsi ovladac na ATI grafiku. Dakujem za hociaky postreh.
Kupil som si pred par dnami notebook HP Compaq nx6325, je to Sempron 3.5 Ghz, 512 MB Ddr2 a grafika ATI 1150 Xpress.
Tak a teraz k problemu, nainstaloval som si cs 1.6 no-steam (mam OpenGl) a v hre mam problem s meniacim sa fps... Proste fps sa meni od 30 do 100.
Neviem ci sa uz niekto stretol s takym problemom a budem rad, ked mi niekto k tomu nieco napise.
Este dodavam, aby ste boli v obraze:
Spustim cs, vytvorim si mapu, napr. Aztec, spawne ma na start, napr. za CT, nic nerobim cumim sam na mape do steny a mam 60 fps, potom nic neurobim len sa s myskou kuknem na oblohu a mam zrazu 100 fps a tak je to skoro vsade na mape... Pozeram na kocku mam 30 fps, otocim sa o 180 stupnou a mam 100 fps a podobne... Som toho zufaly, neviem v com to vazi, ci si mam dokupit ramku do notebooku ale nieco nastavit...??
Inak mam najnovsi BIOS a najnovsi ovladac na ATI grafiku. Dakujem za hociaky postreh.