Prijimacky 2008
na FEI maju viac matiky a vseobecne viac veci pocitaju na papier, ako napr. na FIIT, ale aj my mame za semester aspon 1 "matematicky" predmet. proste matematika a informatika chodia spolu (a hlavne programovanie).
2 wendigo5: len tak pre zaujimavost: na FIIT STU su prijimacky z matematiky a informatiky. mas tam test, je to celkom lahky.
2 wendigo5: len tak pre zaujimavost: na FIIT STU su prijimacky z matematiky a informatiky. mas tam test, je to celkom lahky.
Z matiky by som mozno aj zvladol. Ale z informy...neviem neviem. Na skole sme nemali neajku extra informu. Akurat tak pascal...kami_sama napísal:na FEI maju viac matiky a vseobecne viac veci pocitaju na papier, ako napr. na FIIT, ale aj my mame za semester aspon 1 "matematicky" predmet. proste matematika a informatika chodia spolu (a hlavne programovanie).
Milujeme tých ktorí nás odmietajú. A pre tých,ktorí si to nevážia odmietame tých, ktorí nás milujú
Hmmm...tak take lacinoty by boli v pohode. Heh, som neznaly Ale FIIT je ktora vyska?MBG napísal:Tych prijimaciek sa az tak bat nemusis. Prakticky je tam len Pascal, aspon teda co mam doma testy spred par rokov...a navyse tam boli priklady typu: ZoraDte podla velkosti: 10MB, 1001KB, 12GB a podobne
Milujeme tých ktorí nás odmietajú. A pre tých,ktorí si to nevážia odmietame tých, ktorí nás milujú
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Fakulta Informatiky a Informacnych Technológii STU.wendigo5 napísal:Hmmm...tak take lacinoty by boli v pohode. Heh, som neznaly Ale FIIT je ktora vyska?
Edit: Este by ma zaujimalo, ci je nutne odovzdavat v Brne na MUNI alebo VUT prace kompletne v cestine, alebo sa toleruje aj slovencina? (Do eng. to prepisovat nemienim a cestinu tak dobre pravopisne neovladam, aspon si teda myslim).
Podla mna v pohode v slovencine. Tam maju vela slovakov urcite.CrakeN napísal:Fakulta Informatiky a Informacnych Technológii STU.wendigo5 napísal:Hmmm...tak take lacinoty by boli v pohode. Heh, som neznaly Ale FIIT je ktora vyska?
Edit: Este by ma zaujimalo, ci je nutne odovzdavat v Brne na MUNI alebo VUT prace kompletne v cestine, alebo sa toleruje aj slovencina? (Do eng. to prepisovat nemienim a cestinu tak dobre pravopisne neovladam, aspon si teda myslim).
matFyz - univerzita komenskeho v Ba, odbor informatika (nie aplikovana, tam maju malo matiky). fyziku tam nemaju vobec, ale matiku a teoriu az-az.jcdenton12 napísal:tak sa teda opytam aj ja
aku VS kde je informatika a Matika spolu ale co najmenej ostatnych veci (napr taka FYZ, aj ked to je len matika v praxi)
idealne KE
znovu citas myslienky admin from hellCrakeN napísal:Edit: Este by ma zaujimalo, ci je nutne odovzdavat v Brne na MUNI alebo VUT prace kompletne v cestine, alebo sa toleruje aj slovencina? (Do eng. to prepisovat nemienim a cestinu tak dobre pravopisne neovladam, aspon si teda myslim).
s pozdravom, crux.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
tiez som v tomto rocniku, ktory sa chysta na prijimacky na vysku ... viacmenej som rozhodnuty, ze chcem ist do brna, kedze na slovensku nema (podla mojich info) ziadna skola v informatike dobru uroven ...
neviem sa vsak rozhodnut kam presne do brna ...
no a vedel by mi niekto poradit, ktory odbor na muni by odporucal a preco?
ja som sa rozhodoval medzi:
aplikovana infika - aplikovana infika
infika - Pocitacove sitì a komunikace
- Pocitacove systemy a zpracovani dat
a este daco - pokial by som chcel dat prihlasku na viac odborov, robim iba 1x TSP, a platim za kazdu prihlasku
PS: dnes som pocul nejake info, ze tento rok by mali byt TSP na muni aj v bratislave. Je to pravda ?
//EDIT: na PS som si uz odpoved nasiel: http://www.muni.cz/fi/study/admission/bachelor_test
neviem sa vsak rozhodnut kam presne do brna ...
no a vedel by mi niekto poradit, ktory odbor na muni by odporucal a preco?
ja som sa rozhodoval medzi:
aplikovana infika - aplikovana infika
infika - Pocitacove sitì a komunikace
- Pocitacove systemy a zpracovani dat
a este daco - pokial by som chcel dat prihlasku na viac odborov, robim iba 1x TSP, a platim za kazdu prihlasku
PS: dnes som pocul nejake info, ze tento rok by mali byt TSP na muni aj v bratislave. Je to pravda ?
//EDIT: na PS som si uz odpoved nasiel: http://www.muni.cz/fi/study/admission/bachelor_test
Naposledy upravil/-a LittleMan v Ut 15. Jan, 2008, 15:02, upravené celkom 1 krát.
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
khm. to, ze na slovensku ziadna poriadna informatika nie je, by som netvrdil. napriklad FIT na VUT v Brne oproti FIIT na STU v Ba je
mali sme moznost studovat v Brne semester. asi tak 15-20 ludi to aj vyuzil. celkom zaujimave bolo, ze napriklad na predmete, kde sme my mali napisat napr. 3D engine v openGL, alebo 3D editor (a'la 3dstudio max), oni mali za ulohu doplnit asi 5-6 riadkov kodu do dopredu napisaneho programu. a takych "malickosti" tam bolo viac (vid. pocitacove siete).
plus este doplnim, ze FIIT je jedina fakulta tu, na okoli, ktora ma medzinarodny certifikat na Bc. a Ing. studium (najblizsia univerzita je v budapesti).
mali sme moznost studovat v Brne semester. asi tak 15-20 ludi to aj vyuzil. celkom zaujimave bolo, ze napriklad na predmete, kde sme my mali napisat napr. 3D engine v openGL, alebo 3D editor (a'la 3dstudio max), oni mali za ulohu doplnit asi 5-6 riadkov kodu do dopredu napisaneho programu. a takych "malickosti" tam bolo viac (vid. pocitacove siete).
plus este doplnim, ze FIIT je jedina fakulta tu, na okoli, ktora ma medzinarodny certifikat na Bc. a Ing. studium (najblizsia univerzita je v budapesti).