mam lcd lg lc55 94cm lcdtv a mam problem stale s prebiehajucimi pasmi, nieje to az take hrozne ale najlepsie by bolo kedy to zmizlo, jedine co ma napada moze byt problem s napajanim alebo co lebo to ide na vsetkych rovnako, co by ste mi poradili resp. existuje daka vec na upravu napajania
dakujem za rady
lcd tv-pasy
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
nad kablikmi nerozmislaj....
Kvalitni signal dostanes z LEN z primaca DVB-T, alebo SATELITU (UPC Direkt, Digi TV)
- VSETKY analogove kablouky a ine analogove anteny sumia a robia pasi
- na velkych LCD to odzvlast vydno!!! (viac ako na starych telkach)
- NIC S TYM NESPRAVIS.
- maximalne ak mas doma pasivne rozbocovace tak ich odstran, a uvidis.
Kvalitni signal dostanes z LEN z primaca DVB-T, alebo SATELITU (UPC Direkt, Digi TV)
- VSETKY analogove kablouky a ine analogove anteny sumia a robia pasi
- na velkych LCD to odzvlast vydno!!! (viac ako na starych telkach)
- NIC S TYM NESPRAVIS.
- maximalne ak mas doma pasivne rozbocovace tak ich odstran, a uvidis.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- DEADusko
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00
no telku mam spojenu s pc a pri sledovani filmov nevidim pasy aj hd filmy som skusal a idu pekne
no ale parchant typek co nam to prisiel montovat myslim kablovku vravel ze tieto nove telky /lcd/ maju problemi s napajanim a ze u nich neni chyba, splietal daco o kablikoch ale neviem ci v napajani alebo v antene, zeleny odstranit alebo take daco uz neviem, nemam to ani u koho zatial porovnat so susedov, ach jo...
no ale parchant typek co nam to prisiel montovat myslim kablovku vravel ze tieto nove telky /lcd/ maju problemi s napajanim a ze u nich neni chyba, splietal daco o kablikoch ale neviem ci v napajani alebo v antene, zeleny odstranit alebo take daco uz neviem, nemam to ani u koho zatial porovnat so susedov, ach jo...